Getest: Hydrogel Lip Mask

Iedereen kent wel gezichtsmaskertjes. Maar dat er ook maskertjes bestaan voor je lippen, dat wist ik niet.

Hydrogel Lip Mask

De Hydrogel Lip Mask die ik vandaag test, kocht ik begin deze week bij de Action. De roze/witte verpakking trok mijn aandacht. En omdat het een voor mij onbekend product is, belande het in mijn mandje.

Dit maskertje voor je lippen beloofd zachte, gehydrateerde en vollere lippen na gebruik.

Hoe gebruik je het

Als je het zakje van de verpakking openmaakt, vind je een sillicone-achtig lapje in een plastic schaaltje. Dit lapje leg je over je lippen, en druk je goed aan. Dan moet je het 15 tot 20 minuten laten intrekken, en als je het er af gehaald hebt je lippen nog even masseren. Wel iets wat je bij voorkeur doet als je alleen thuis bent, want met mijn kinderen in de buurt kan ik niet 20 minuten mijn mond dichthouden hoor 😉

 

Wat vind ik er van?

Het masker ziet er uit als een lapje van sillicone. Geen duidelijke voor of achterkant, dus je moet echt voelen welke kant vochtig is om op je gezicht te leggen.

Het masker is véél groter dan mijn lippen, zoals je kunt zien op de foto. Het voelt wel zacht en verfrissend op mijn huid. Ik heb er geen last van dat hij zo groot is. Ook de geur is lekker fris.

Resultaat

Het Hydrogel Lip Mask beloofd zachte, gehydrateerde en vollere lippen na gebruik. Ik voelde inderdaad dat mijn lippen wat zachter waren, en alle velletjes leken weg te zijn. Na slechts een uurtje verdween dit effect al weer, en voelden mijn lippen alweer droger aan.

Van de beloofde vollere lippen heb ik helemaal niets gemerkt. Ik heb mijn lippen uitgebreid in de spiegel bestudeerd, maar ik zag geen verschil.

Voor een keertje was dit leuk om te proberen. Maar eerlijk gezegd zie ik er het nut niet zo van in, ik smeer liever wat labello om zachtere lippen te krijgen. Ik kocht de Hydrogel Lip Mask voor €0,68 bij de Action.

 

Deze post is onderdeel van mijn getest-themaweek. Lees HIER deel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge