Getest: Spa Duo Aardbei Watermeloen

Vandaag een korte review van Spa Duo Aardbei Watermeloen, deel drie van mijn testweek.

Spa Duo Aardbei Watermeloen

Wat is het? Dit zegt Spa er zelf over:

“Spa Duo is een limonade zonder prik, met verrassende smaakcombinaties.
Spa Duo is een unieke, verfrissende combinatie van het pure water van Spa en bijzondere vruchten. Gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een laag caloriegehalte.”

Spa Duo staat in de supermarkt in hetzelfde schap als de pakken vruchtensap zoals dubbelfris. In die categorie zit het dus. Het is een soort fruitsap/limonade.

De cijfertjes

Spa Duo is te krijgen in 0,5L en 1L flessen. Ik kocht een grote fles in de aanbieding voor €1,-. De normale prijs is €1,59.

Dat lage calorie gehalte waar ze het over hebben? Er zit 19Kcal per 100ml is, dat is ongeveer 45Kcal per portie van 250ml. Voor alle overige cijfertjes en ingrediënten kun je HIER kijken.

Wat vind ik er van?

Watermeloen en aardbei zijn natuurlijk allebei echt zomerfruit. Ik verwacht dan ook een fruitig, zomers drankje te hebben gekocht.

Het drankje is heel erg helder rood van kleur. Bij het zien van de kleur vraag ik me af of er kleurstof in zit. In de ingrediëntenlijst zie ik dat de kleur vermoedelijk komt van wortel-, en zwarte bes concentraat.

Het geeft me wel een heel zomers indruk, lekker vrolijk.

En de smaak? Heel fruitig, dat wel. En verfrissend is het ook wel. Alleen ik proef er niet echt watermeloen in. En ook geen aardbei. Maar misschien is dat juist wel goed? Dat de smaken goed gemengd zijn en perfect gecombineerd?

Ik vind Spa Duo erg lekker, het is een drankje dat ik wel zou aanraden op een warme dag. En het beste drink je het koud, gekoeld is hij namelijk nog lekkerder.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge