Getest: Chaudfontaine Watermeloen Komkommer

Een dorstig weekje: deel vier van mijn testweek is net als deel 1 en deel 3 iets om te drinken, namelijk Chaudfontaine Watermeloen Komkommer.

Chaudfontaine Watermeloen Komkommer

Water met een smaakje is helemaal hip. Eerder deze week testte ik al het appelwater voor kinderen van Sourcy. Maar ook voor volwassenen zijn er veel soorten te vinden. Verschillende merken doen hun best om steeds weer een nieuwe, hippere smaak uit te brengen. Een van de nieuwste smaken is Chaudfontaine Watermeloen Komkommer, een koolzuurhoudend bronwater met natuurlijk aroma.

Bij het horen van deze smaak, denk ik meteen aan zomer. Heerlijk koel, verfrissende fruit op een warme dag. Dit gevoel/smaak hoop ik dus ook in dit drinken te vinden.

Wat vind ik er van?

Op de site van chaudfontaine kun je lezen dat er voor dit watertje met smaak gebruik wordt gemaakt van natuurlijke aroma’s, en niet van bijvoorbeeld smaakstoffen. En dat merk je. Chaudfontaine Watermeloen Komkommer ruíkt heel sterk. Vooral naar komkommer, maar ook een beetje watermeloen. Ik moet hier aan wennen, vind het een beetje een onprettige, weeïge lucht.

Maar als de geur weg is, is de smaak ook weg. Het bronwater smaakt niet naar watermeloen of komkommer, maar gewoon naar koolzuurhoudend bronwater. En dat vind ik dus jammer. Want voor die normale smaak koop ik niet dit speciale watertje.

Al met al een beetje teleurstellend dus. Jammer, maar dit product hoort niet tot mijn favorieten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge