Getest: Sourcy water met smaak

Ik heb bedacht dat ik weer eens een soort van thema weekje ga doen, een test week. Deze week ga ik elke dag een (korte) review online zetten, van een nieuw, grappig of interessant product. Met vandaag deel 1: Sourcy water met smaak.

Sourcy water met smaak

Sourcy staat natuurlijk bekend om zijn bronwater. Tegenwoordig hebben ze ook veel water met smaakjes, waaronder ook een lijn voor kinderen. Dit bronwater met smaak wordt aangeprezen door leuke disney figuren, en is in verschillende smaken te krijgen. Natuurlijk in de hoop kinderen van de zoete suikerrijke drankjes af te helpen en een gezond alternatief te bieden.

Sourcy water met smaak is verkrijgbaar in de smaken aardbei, sinaasappel en (nieuw) appel.

De appelsmaak is alleen te krijgen in kleine pakjes voor €1,59, de andere twee ook in 1,5L pak voor €1,29

sourcy water met smaak

Wat vinden we er van?

Dit product is al weer een paar maanden te krijgen, maar het kwam er nooit van om het te proberen. Toen het deze week via Scoupy met een geld terug actie te krijgen was, greep ik mijn kans. Daarom hebben wij de appel smaak getest.

Het testteam bestaat uit mijzelf, Jayson (6) en Bradley (5). Hieronder onze mening:

Jayson: Het pakje ziet er leuk uit met Donald Duck er op. Zijn er ook andere? Ik vind het eigenlijk naar niks smaken, heel waterig. Ik vind het niet zo heel lekker.

Bradley: (neemt drie mini slokjes) Ik hoef nie meer. (Ik ga er van uit dat dit betekend dat hij het niet lekker vind)

Mijn mening: Het is precies wat de naam aangeeft; Water met een smaakje. Ergens heel erg in de verte proef je een klein beetje appel. Het is dat ik weet dat het appel moet zijn, anders had ik dat er denk ik niet aan geproefd. Ik snap dat mijn kids het niet lekker vinden, die zijn zoete sapjes gewend. Misschien is het een kwestie van wennen, maar ik ben zelf ook niet echt fan van deze smaak.

Conclusie

Heel jammer dat deze Sourcy met appelsmaak hier niet gewaardeerd wordt. Want het is natuurlijk een uitstekend suikervrij alternatief voor de sapjes die (ook mijn) kinderen regelmatig drinken. Maar als het niet lekker is, drinken mijn kids het niet. Helaas zal ik deze pakjes dus niet nogmaals aanschaffen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge