Happy Valentine’s Day – From Blogger With Love Bloghop

Vandaag heb ik een hele leuke blog voor jullie. Het is weer tijd voor een bloghop! Samen met meer dan 20 andere bloggers verspreiden we een beetje liefde deze Valentijnsdag. From Bloggers With Love dus.

Bloghop

Bij een bloghop plaatst elke deelnemende blogger een link naar de volgende blogger. Als je alle linkjes doorklikt, komt je uiteindelijk weer uit bij de blogger waar je begonnen bent. Een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. Wat het extra leuk maakt is dat alle bloggers ook iets weggeven vandaag. Maar daarover later meer…

Grote kans dat je vanaf de blog van Jolanda (zazazoo) hier naartoe gehopt bent. Dankjewel voor het linken Jolanda. En welkom alle nieuwe lezers. Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Wendy. Ik ben 30 jaar, moeder van 2 zoontjes en samenwonend met mister X. Hier op Wendy’s Leven blog ik over, de naam zegt het eigenlijk al, mijn leven. Alles wat ik als moeder, vrouw, vriendin van, etc, interessant genoeg vind om te delen. Hopelijk kom je na vandaag nog vaker meelezen met me.

Valentijnsdag

Ik heb een beetje haat-liefde verhouding met Valentijnsdag. Ik vind het stiekem ontzettend leuk, al die rode/roze knuffeltjes en frutseltjes in de winkels. Aan de andere kant vind ik het ook ontzettend stom commercieel gedoe, wat hoge verwachtingen oproept bij hopeloos romantische mensen zoals ik.

Vaste lezers weten dat ik al vrij lang samen ben met mijn mister X. In het begin van onze relatie liet ik hem nog wel eens weten dat ik een kleinigheidje verwachtte op Valentijnsdag. Uit zichzelf kwam hij er niet mee. (We waren nog heel jong toen). Inmiddels vieren we Valentijn eigenlijk al jaren niet meer. Omdat ik het niet meer aangeef, en hij er niet aan denkt.

Winactie

Speciaal voor Valentijnsdag heb ik vandaag een hele leuke winactie. Voor iedereen die vandaag niets krijgt. Iedereen zonder relatie, of met een on-attente partner die er niet aan denkt. Bij mij kan je namelijk winnen:

Een ACTION – cadeaukaart t.w.v. €20,-

Een cadeaukaart van een van mijn favoriete winkels. Zodat je voor jezelf een leuk cadeautje kan kopen. Of twee, of drie, of een kar vol. Want dat lukt voor €20 bij de action ;-).

Wat moet je daar voor doen?

 1. laat hieronder een reactie achter dat je mee wilt doen
 2. like mijn facebookpagina
 3.  voor een extra kans, like mijn instagram

Simpel toch? Zorg dat je reageert met een geldig email adres, anders kan je ik niet bereiken als je wint.

Je kunt meedoen tot zaterdag 24 februari 24.00u. Zondag de 25e trek ik de winnaar.

Verder hoppen

Het enige wat mij nu nog rest is jullie doorsturen naar de volgende deelnemer van deze Bloghop. Ik stuur jullie vandaag door naar Tessa. Tessa heeft ook een blog over haar leven, met een focus op hardlopen. En ook bij Tessa kun je vandaag iets winnen. Ga maar snel een kijkje nemen!

 

Deze bloghop werd georganiseerd door Amanda van Kiddowz. Dankjewel Amanda!

73 Comments

 1. Zo leuk en ik doe heel graag mee want er is zoveel leuk om te kopen in de shop waar ik heel graag kom….

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em.,: dots_223@hotmail.,com

  Xoxo

 2. Nieuw hier op je blog. Ga eens lezen vandaag. Leuke actie van een van mijn favoriete winkels. Ik volg je op Facebook en Instagram

 3. Super die komt altijd van pas ik heb geen instagram maar wel facebook
  Een hele fijn Valentijnsdag verder

 4. Ik doe heel graag mee, want van mijn man zal ik toch niks krijgen haha. En ik heb nog wel een lijstje voor de action

 5. Leuk ik doe graag mee! En volg je op Instagram en Facebook

 6. Leuk de bloghop en fijne Valentijn. Hier een man die er niet aan denkt. Ik vind het een perfect Valentijn cadeau en cadeau voor mijn verjaardag. Ik word 30 jaar op 19 februari en ik hou van shoppen 🙂

 7. mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 8. Ik maak heel graag kans want bij Action slaag ik altijd voor knutselmaterialen om gezellig met onze tweeling Lucas & Eva aan de slag te gaan 😀

 9. Fijne Valentijnsdag! De action is hier ook wel een favoriet! Binnenkort ben ik een tijdje wat meer aan huis gebonden en dan is het zeker omdat het nog geen lekker weer is wel heel leuk om bij de action rond te struinen om het thuis even extra gezellig te maken!

 10. ik doe mee! heel graag, zelfs. Ik heb wel een man, ook één die op zijn manier best attent is. Met de nadruk op zijn manier. Onze valentijns avond bestaat uit een voetbalwedstrijd..hoe romantisch. (‘maar we kunnen wel gezellig knuffel schat’. Eigenlijk heel typisch. Laat mij maar heel typisch als een echte vrouw shoppen, dan kan ik én iets leuks kopen voor mijzelf én wat kaarsjes en lekkernij om een echte romantische avond te plannen 😉

 11. Dat is leuk, lekker een keertje los gaan bij Action. Volg je via Facebook en Instgram

 12. Jaaa ik doe graag mee onze dochter Ylva en ik zijn gek op knuttselen samen,en slagen altijd goed bij de Action, haha ik heb van mijn man een Action verbod omdat ik altijd met een kar vol spul thuis kom dus ik zou heel blij zijn met de bon

  Duimennnn!!!

 13. Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉
  Action is absoluut één van mijn favoriete winkels! Maar koop er eigenlijk nooit iets voor mezelf, vaak kom ik er weg met cadeautjes, schoonmaakmiddel, spullen voor de kinderen zoals knutselspul, kleding, haarspullen… Misschien is het tijd om eens wat voor mezelf uit te kiezen…

 14. Wie shopt er nu niet graag bij de action? Ik zeker wel dus doe graag mee!

 15. Heel erg graag doe ik mee voor dit geweldige cadeau: een Action kaart is heel erg welkom.

 16. De Action is en blijft een geweldig leuke winkel en aangezien Valentijn mij vergeten is waag ik hier een kansje (volg je op Fb met eigen naam, op insta met tipsvoorjou1)

 17. Wat een leuke blog en een mooie bloghop ik krijg dit jaar niks omdat het mooiste in mijn buik groeit dus een cadeaukaart van de action zou hier nu wel welkom zijn heb nog genoeg nodig

 18. Leuk! Ik loot graag mee. Zoals je al zegt, bij Action kun je voor twintig euro zo’n beetje alles halen. 😉

 19. Wat leuk ! Ik heb geen onattente man, maar wel een man die niet aan commerciële valentijnsdag doet.

  Ik doe dus graag mee.

 20. Ik ben helemaal gek van de action! Eigenlijk ben ik er al een hele tijd niet geweest om geld te besparen hahaha. Maar ja met zo een cadeau kaart heb je natuurlijk het perfecte excuus om toch even naar de action te gaan!
  Ik volg je op Facebook en instagram

 21. Leuk! Hier ook een manlief die er zelf niet aan denkt, met deze kadobon zou ik wet leuke nieuwe kaarsjes gaan kopen!

 22. Beste prijs ooit!!!! Mijn lievelingswinkel, dus doe graag mee!

 23. Ik doe mee!
  Net zo’n man als de jouwe, dus gewoon mezelf verwennen met iets leuks toch?

 24. Ja, die wil ik zeker wel winnen….zoveel leuks bij Action!
  En ik wil je bedanken dat je meedoet aan de hop!

 25. Leuke blog heb je!
  En toffe winactie! Ik doe graag mee
  Volg je op fb en instagram

 26. Leuke actie! Ik doe graag mee. Ik zou eens goed bij de creatieve spulletjes gaan kijken als ik zou winnen.
  Ik heb geen Fb en IG, maar ik ben je net gaan volgen op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved. Ik hoop dat je dat ook leuk vind :).

 27. Ja gaaf, ik kom altijd met teveel dingen terug, die ik eigenlijk niet echt nodig heb;)

 28. Bij de Action kom ik graag.
  Ik doe mee en volg je al op Facebook maar nu ook op Instagram.

 29. Verwennerij…doe graag mee op de Happy Valentine’s day.. Action kom ik niet vaak dus zou bijzonder mooi zijn om Action bon te winnen. Kan ik ook iets moois kopen voor mezelf <3

 30. Heel graag ontvang ik een lootje om kans te maken op de cadeaubon voor de winkel waar al mijn verslavingen samen komen, haha!! Ik volg ook via Instagram (beppie125)

 31. Op Valentijnsdag geen tijd gehad om deel te nemen. Maar nu ik ff lekker onderuit op de bank zit, “moet” ik gewoon meedoen. En ja dat doe ik graag, want een Action-bon is van harte welkom. Kan daar echt altijd slagen. Blij dat die winkel bestaat.
  Maak ook graag kans op deze prijs. Je FB-pagina geliked en bericht een like gegeven.

 32. Inderdaad weer niets gekregen dit jaar … dus ja ik loot graag mee want shoppen bij de Action blijft toch leuk!

 33. Wat een super actie is dit zeg. Ik doe heel erg graag mee!

 34. Nieuw hier
  Super prijs, dat kan iedereen kiezen! Ik ben je gaan volgen op Facebook en insta

 35. Ik herinner mijn man er ook niet meer aan maar ik vind stiekem toch die hartjes en liefdesdingen best leuk. Ik heb stiekem wel wat dingen gekocht want volgende maand is ons koperen huwelijksjubileum. Maar ik gooi het liefst samen met mijn dochters het hele huis vol hartjes dan. Die Action kaart kunnen wij meiden best gebruiken om manlief / papa te verrassen.

 36. Ook een van mijn favoriete winkels. Mijn meiden zijn echte knutselkoninginnen en bij de Action kan ik altijd de voorraad weer aanvullen 🙂

 37. Happy Valentine’s Day! This is really a great ACTION!
  Ik bedoel super goede actie en ik maak met heel veel liefde kans. ❤️❤️❤️

 38. Oeh leuk! Ik heb al heel lang niet meer iets voor mezelf gekocht (wel voor m’n kind…) dus ik zou lekker een cadeautje voor mezelf hiervan kopen 🙂 ik doe graag mee en ben je ook op Instagram gaan volgen

 39. wat een leuk blog heb je! En wat een leuke actie, ik doe graag mee. Ik kom regelmatig bij deze winkel, voor de kinderen thuis of op mijn werk koop ik regelmatig hier. Als ik nu win ga ik eens lekker voor mijzelf shoppen 🙂

 40. Wat leuk dat ik je met deze valentijsactie “ontdekt” heb.
  Ik maak graag kans op een action bon altijd welkom

 41. Action… 1 van onze favoriete winkels hahah. Ik denk van velen… doe graag mee voor een kansje op dat shoptegoed. Leuk voor de kids. Groetje

 42. Ik doe graag mee. Bij de action slaag ik altijd voor leuke spulletjes voor mezelf en mijn gezin

 43. ja ik ben echt fan van de action. vooral voor de kids: spullen voor eigen en andere kinderfeestjes, knutselspullen, sokken. en voor mezelf schoonmaakspullen. ik doe graag mee en volg via fb. liefs melissa

 44. Wat een fijne actie! Graag een kansje! Kan ik wat knutselspulletjes bij halen voor onze kapoen 🙂

 45. Action is de winkel waar ik bijna elke week te vinden ben en nooit met lege handen naar huis ga.Her zou dus geweldig zijn om te winnen.

 46. Wat een leuk idee! Wij hebben er ook niets aan gedaan voor elkaar. Manlief is de 15 e jarig en wordt dan altijd in het zonnetje gezet: knutsels, taart en cadeautje(s). Liselotte, onze dochter, hebben wij een cadeau gegeven. Het boek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou, altijd en overal!’

  De cadeau bon komt zo goed van pas! Binnenkort afscheid peuterspeelzaal en feest thuis! Ik doe graag mee ☺️

 47. Doe heel graag mee. Wil graag intérieur spullen kopen. De woonkamer opfleuren en voor 20euro kun je je een hele kar volladen. Instagram en je facebookpagina geliked

 48. Leuk! Ik doe heel graag mee. De Action is 1 van mijn favoriete winkels

 49. Een kaart van de action, dat komt altijd van pas! Ik doe heel graag mee.

 50. Hi Wendy, Leuk je hier tegen te komen met de Bloghop! Ik maak Dolgraag een Kansje, mijn vriendlief doet/ denkt ook niet aan Valentijn, dus het zou Heerlijk zijn mezelf te mogen Verwennen met deze Cadeaubon! Dankjewel voor deze Super Leuke Kans & Good Luck met je Mooie Blog! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge