Mijn Droomleven

Mijn droomleven.

Ik volg de laatste tijd veel levenscoaches op social media. Een beetje rare gewoonte misschien, maar zo af en toe haal er ik wel bruikbare tips uit. En het helpt me vooral om positief te blijven denken. Een van mijn favorieten is Micheal Pylarczyk. Hier heb ik al eens eerder over geblogd. Hij zegt heel vaak ‘Leef je mooiste leven’. Dat zet me soms wel aan het denken. Want wat is mijn mooiste leven eigenlijk? Als alles mogelijk is, wat is dan mijn droomleven?

 

Droomhuis

Mijn droomhuis staat aan het water. Een brede rivier, of het strand. Hoeft niet per se in Nederland te zijn. Het is een grote, moderne villa. Grote keuken, grote slaapkamer, luxe badkamer. Beetje het type huis wat je ziet in Million Dollar Listing LA. Behalve uitzicht op water heeft mijn droomhuis ook een grote tuin. Grasveld, terras, boomhut voor de kinderen, zwembad, en toegang tot het water (een steiger ofzo).

Zoiets dus, maar dan aan het water

Droombaan

Na meer dan 10 jaar in de detailhandel ben ik het helemaal zat. Geen winkelwerk meer voor mij. Ik wil ook eigenlijk niet meer voor een baas werken, en regeltjes van anderen moeten volgen. Mijn absolute droombaan is schrijven. Van mijn blog mijn werk kunnen maken, dat zou geweldig zijn. Of echte boeken schrijver, dat ik eigenlijk altijd al een droom geweest.

Gezin

Ik ben heel gelukkig met mijn gezin zoals het nu is. Graag zou ik het nog eens officieel maken, en eindelijk trouwen met mijn mister X. En er is zeer zeker nog ruimte in mijn hart voor meer kinderen. Een groot gezin, vier of vijf kinderen. Dat lijkt me wel wat.

Droomauto

Hier zou ik dan natuurlijk moeten antwoorden dat ik een grote gezinsauto wil, om mijn vijf kinderen in kwijt te kunnen. 😉 Maar ik ga hier heerlijk egoïstisch zijn, en echt kiezen voor mijn droomauto. Een echte favoriet heb ik niet, maar ik weet wel het soort. Een klassieke Amerikaanse auto gaat het worden, jaren 50/60 stijl. Zo’n echte ‘slee’ van een auto. Prachtige stijl vind ik dat.

zoiets dus

 

Fantaseer jij wel eens over je droomleven? Of leef je het al?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge