Hello Summer – 21 dagen zomer foto challenge

Zomer foto challenge

Sommige delen van Nederland hebben al vakantie, andere kinderen moeten nog een paar daagjes. Om de leukste herinneringen vast te leggen, heb ik de Zomer Foto Challenge bedacht.

3 weken

Hoewel onze kinderen 6 weken vrij zijn, hebben de meeste ouders maar 3 weken vrij van het werk. Daarom heb ik gekozen voor 21 onderwerpen. Zo kun je, als je dat wilt, elke dag van je eigen vakantie een foto maken. Of je kan het natuurlijk ook gewoon uitspreiden over de zes weken, als je niet zo van die “elke dag iets” dingen houd.

Zomerse onderwerpen

Zoals je ziet heb ik allerlei verschillende onderwerpen gekozen die iets met de zomer te maken hebben. Er zijn geen regels over wat je op de foto moet zetten, je mag alles op je eigen manier interpreteren. Zolang er maar enige link is met de onderwerpen.

Je hoeft je ook zeker niet aan de volgorde te houden, want ik weet dat veel zomerse activiteiten afhankelijk zijn van het weer. En het weer laat zich niet plannen.

Instagram

Ik zal gedurende de vakantie regelmatig mijn foto’s van de challenge op Instagram plaatsen, met de hashtag #zomerfotochallenge2022 .

En ik zou het superleuk vinden om jullie foto’s ook terug te zien. Je mag ze net als ik op instagram plaatsen met de hashtag, maar ook bijvoorbeeld als reactie op deze post, op mijn facebook pagina en zelfs via mail.

 

Fijne Vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge