Ik ben fan van de Monsterdoos

Monsterdoos

Sinds vorige week is de zomereditie van de Monsterdoos te bestellen, en ik heb hem al in huis gehaald.  Maar wat is een monsterdoos?

Mijn kinderen dachten de eerste keer dat ik hem bestelde dat het een doos zou zijn vol met enge monsterknuffels en spelletjes. Maar dat zat er gelukkig niet in. Het is een heel ander soort monster.

monsterdoos

1mon·ster (het; o; meervoud: monsters)1 proef om te oordelen over kwaliteit, gewicht enz.

De Monsterdoos bevat een groot aantal ‘nieuwe’, wisselende producten die jij kunt proberen en beoordelen. Elke editie bevat een mix van nieuwe producten, oude producten in een nieuw jasje en soms een sampleverpakking.

Wat zit er in

Er zit echt een grote variatie aan producten in de doos. Verschillende drankjes, snacks en maaltijdproducten. Hij zit ook goed vol. Weinig vrije ruimte, opvulling of reclamefolders. Nieuw deze keer is dat je ook iets voor je huisdier kunt ontvangen. Bij het bestellen van de doos kun je aanklikken of je een product voor de hond of de kat erbij wilt ontvangen. Dus nog meer inhoud!

volle monsterdoos

 

In totaal zaten er bij mij 22 verschillende producten in de doos. En dat voor maar €12,95 inclusief verzendkosten. Het zijn voornamelijk a-merken zoals Wicky, Servero en Lays. Zeker wel waar voor het geld dus.

Zoals je al leest, ben ik al fan van de monsterdoos. Ik heb hem al meerdere malen besteld, en zal hem ook zeker weer gaan bestellen zodra er weer een nieuwe editie uitkomt. Wil jij ook fan worden van de monsterdoos? Klik dan HIER om hem te bestellen voordat hij weer uitverkocht is!

 

p.s.: mijn kids hebben de Wicky’s en de lekkere tussendoortjes al weer ingepikt….

 

Spoiler: als je je wilt laten verrassen door de doos, en nog niet de volledige inhoud wilt zien, moet je niet naar de onderstaande foto kijken 😉

flatlay monsterdoos

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge