Speelgoed van het jaar verkiezing 2020

Het is niet eenvoudig om speelgoed voor je eigen kinderen of voor anderen te kopen. Daarom ben ik als ouder heel blij met de Speelgoed van het jaar Verkiezing. Hier vind ik elk jaar weer het leukste nieuwste speelgoed wat goed in de smaak valt bij mijn kids.

verkiezing speelgoed van het jaar

Verkiezing Speelgoed van het jaar – Genomineerden bekend

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar wordt door de speelgoedbranche georganiseerd om consumenten te helpen met het maken van een keuze van het aangeboden speelgoed. De jury wordt zo breed en evenwichtig mogelijk samengesteld. De juryleden dienen kennis te bezitten over en ervaring te hebben met speelgoed in relatie tot kinderen en volwassenen. Zo zitten er bijvoorbeeld een ontwikkelingspsycholoog, spelontwerpers en mamabloggers in de jury.

Het duurt nog even voordat de verkiezing echt van start gaat, maar deze week zijn de genomineerden bekend gemaakt. Vanuit de eerste indruk zijn dit mijn favorieten dit jaar:

4 & 5 jaar – Paw Patrol Ultimate Police Cruiser

De populariteit van de stoere Paw Patrol pups is nog steeds ongelofelijk hoog. Zelfs mijn zoontje van 7 is er nog helemaal gek van. Ik voorzie dat ook dat dit nieuw voertuig met accessoires bovenaan op veel verlanglijstjes komt te staan.

paw patrol ultimate police cruiser

6 & 7 jaar – LEGO Super Mario: Avonturen met Mario starter set

Deze LEGO bouwset combineert bouwen en constructie met de virtuele wereld. Door verschillende blokken te gebruiken en opdrachten te voltooien kunnen spelers virtuele munten en punten verdienen. LEGO en Mario gecombineerd? Dat lijkt mij een topper.

lego super mario starter set

10 & 11 jaar – Cube Duel

Weer een nieuw spel van Smart Games. De spellen van Smart Games zijn hier in huis altijd een hit, sinds we vorige jaar Colour Catch en Atlantis Escape mochten uitproberen. Dit specifieke spel zal nog iets te moeilijk zijn voor mijn eigen kids, maar gaat zeker veel andere kinderen blij maken.

12 tm 17 jaar – Stay Cool

Een bordspel in het teken van multi-tasken. Want dat kunnen jongeren toch zo goed? Bij dit spel moet je simpele vragen beantwoorden. De uitdaging zit er in dat de vragen door twee personen tegelijk gesteld worden. Kan jij het aan?

stay cool 999 games

 Bekijk alle andere genomineerden HIER

Speelgoed kiezen

De speelgoed van het jaar verkiezing is een goede manier om leuk nieuw speelgoed te ontdekken. Maar de speelgoedwinkel staat vol met nog veel meer speelgoed. Hoe kies je nou iets leuks uit dat enorme aanbod?

Op speelgoedinfo.nl vind je een handige lijst met 10 regels waar goed speelgoed aan moet voldoen. Wist je bijvoorbeeld dat goed speelgoed zorgt dat je de tijd vergeet als je speelt?  Ook vind je er een beknopte koopwijzer, met algemene kooptips per leeftijdscategorie. Zo kun je makkelijk een keuze maken in de speelgoedwinkel.

En kom je er echt niet uit, dan kun je natuurlijk altijd een medewerker om advies vragen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge