I’m Back !

Welkom terug

Today is the first day of the rest of my life

welkom terug. bron:pixabay

Een lange pauze

Ik heb een tijd lang niets gepost. Het bloggen stond onderaan mijn to-do-lijst, en het kwam er gewoon niet van. Life is what happens when you make others plans. Iedereen kent het wel denk ik.

Tijdens mijn blog pauze heb ik wel een belangrijke beslissing gemaakt. Ik was al een tijdje niet meer helemaal heppie met mijn baan. En ook prive liepen sommige dingen niet zo lekker. Dus na heel lang twijfelen heb ik in juli de knoop doorgehakt. En per 1 september heb ik officieel geen baan meer….

Wat nu?

De vraag die ik van al mijn collega’s kreeg is: wat ga je nu doen dan? En dan verwachtte dus een antwoord als “Ik ga ergens anders werken”  of  ” ik ga terug naar school”.  Maar nee

Ik heb besloten om eventjes een pauze te nemen van het werken. Hoe lang precies, dat weet ik niet. Ik wil me de komende tijd echt bezighouden met mijn gezin, en mijn eigen (geestelijke) gezondheid. Mijn kinderen de aandacht geven die ze nodig hebben. Eindelijk eens de achterstallige klusjes in huis afwerken. En weer de tijd nemen voor mezelfs, en mijn hobby’s. Bloggen bovenaan de to-do-lijst zetten!

 

Dus nu ben ik ThuisBlijfMoeder

En dat is nog wel even wennen. Het gevoel van “Ik moet ergens heen” en de vraag wanneer moet ik weer werken spoken nog wel door mijn hoofd.

Maar ik merk al wel dat ik wat meer energie krijg. Gisteren en vandaag heb ik een aantal kleine klusjes in het huishouden gedaan, en ik heb mijn laptop weer onder het stof vandaan getrokken. Vooruitgang!

Over geld

Ik zit in de luxe positie dan mijn mister X genoeg verdient om mee rond te komen. Natuurlijk gaan we er qua inkomen op achteruit, maar het is op te vangen met wat bezuinigingen hier en daar.

Toch voelt het niet goed om helemaal op zijn zak te teren, ik wil wel graag iets bijdragen. Maar dan wel zonder baan. Onder het mom van alle kleine beetjes helpen, wil ik mijn hossel-hobby’s weer op gaan pakken. Marktplaats, mystery shoppping en bloggen zijn mijn favoriet, maar ik ga ook op zoek naar andere manieren.

Welkom terug

Maar goed, welkom terug iedereen. Ontzettend leuk dat je de weg terug gevonden hebt naar hier.

De komende tijd komen er zeker meer blog online. Zoals je van me gewend bent over vanalles en nog wat. Ik ga jullie weer lekker op de hoogte houden van mijn leventje en interesses.

 

Lieve Groetjes

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge