Keek op mijn week #2

En meteen een dubbele, omdat ik mijn chaotische hoofd zonder planning gewoon vorige week vergeten ben te plaatsen 😉

 

Ik begon de week bij de kapper. Voor de vakantie had ik blonde hightlights laten zetten, wat niet helemaal gelukt was door oude kleuringen in mn haar. Dit heb ik nu dus weer laten bijwerken. Het is op zich heel mooi, en goed gelukt. Maar mijn Mister X klaagt dat hij er weinig van ziet en het dus erg duur vind. Daarom twijfel ik  nu of ik over een paar weken wel de uitgroei zal laten doen.

Later die week stond een bezoekje aan de orthoptist op de planning. Mijn mister B draagt al een bril sinds hij anderhalf jaar oud is, sindsdien worden zijn ogen ongeveer 2x per jaar gecheckt. Deze keer was het tijd voor een precieze meting met oogdruppels, zodat hij een nieuwe bril kan uitzoeken. Dat betekende een vrije dag voor mn manneke, omdat hij na het druppelen de hele dag last heeft van zn ogen.

In het weekend gingen we naar het Living Statue en Art Festival in sliedrecht. Een kleinschalig festival, met levende standbeelden, en wat muziek en optredens. Heel mooi om te zien, en leuk dat er ook meerdere kinderen als standbeeld waren. Jammer was wel dat het net geregend had toen we aankwamen, en veel van de standbeelden nog aan het schuilen waren.

De afgelopen week stond in het teken van de herinrichting van de kamer van mister B. Al sinds zijn verjaardag in maart stond dit op de planning, maar het kwam er steeds niet van. Nu is het dan eindelijk aangepakt. De kamer wordt volledig anders. Muren, vloer en meubels krijgen allemaal een update.

Met het in elkaar zetten van zijn nieuwe bed was er wel een probleem. Dit bed hebben we eerder als logeerbed gebruikt. En blijkbaar de schroeven niet goed opgeborgen, want die zijn dus nergens meer te vinden…. Een tripje naar Ikea voor reserve schroeven tot gevolg. Na bijna een half uur te hebben gewacht bij de klantenservice bleken de schroeven niet op voorraad. Dus ze worden thuisbezorgd, maar dat duur 1 tot anderhalve week. Tot die tijd kan het bed helaas nog niet gebruikt worden.  Verder is de kamer al zo goed als af, dus volgende week komt het resultaat online.

En last but not least. Tijdens het festival heb ik in een spontaan moment een wens van mij in vervulling laten gaan. Al ongeveer 3 jaar wilde ik graag een helix-piercing. Maar het kwam er steeds niet van. Ik was te bang, de shops waren dicht vanwege corona, ik gaf mn geld uit aan andere dingen…. Anyway, ik heb het nu ein-de-lijk gedaan. En het deed best pijn 😉 Nu moet ik hem de komende tijd heel goed ontsmetten en schoon houden, en hopen dat het niet gaat ontsteken. Ik ben er super blij mee!

 

Bedankt voor het lezen, en tot volgende week voor een nieuwe Keek op mijn Week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge