Mooie Maand #1

Een nieuwe, terugkerende rubriek op Wendy’s Leven: Mooie Maand. Aan het eind van elke maand ga ik doormiddel van een aantal foto’s even terugblikken naar de fijne en leuke dingen die er gebeurt zijn. Met vandaag deel 1.

Mooie Maand: januari 2018

Jayson mocht na de kerstvakantie eindelijk beginnen met zwemles! En daar horen voor mama deze geweldig modieuze dingen bij ;-). Inmiddels heeft hij drie lessen gehad en hij vind het helemaal geweldig! (mama iets minder want warm en druk. maar daar gaat het niet om. alles voor je kinderen)   

 

Toen de kinderen een nachtje uit logeren waren, hadden X en ik een avondje voor onszelf. Voor het eerst sinds tijden zijn we met z’n tweetjes uit eten geweest. Met als toetje deze heerlijke coppa Bianca.

Er werd flink geklust. Niet alleen is de gang (eindelijk) behangen, ook de kinder kamers en de woonkamer gingen in de makeover. De jongens kregen een nieuwe kamer. Nieuwe kleur op de muren, ander bed en andere indeling. Hierdoor kon de speelkamer opgeheven worden, dit is nu het computerhok geworden. En doordat de computers nu uit de woonkamer zijn, kan die ook een beetje anders ingedeeld worden.

Door de nieuwe indeling, is er een prominentere plek voor de eettafel. Sinds ongeveer twee weken eten we weer elke dag met het hele gezin aan tafel. Deze foto is van ‘beleg je eigen hamburger-dag’. Ik vind het zo fijn om nu dagelijks dit momentje met het gezin te kunnen hebben.

En eigenlijk het aller-aller mooiste moment van deze maand: we hadden eindelijk genoeg gespaard om een autootje te kunnen kopen. Het is geen splinternieuwe, maar goed genoeg voor ons. Ik ben er zo blij mee, en vooral met de vrijheid die het bied. Niet meer voor elk uitstapje een auto moeten lenen, voor een hele week tegelijk boodschappen kunnen doen, en solliciteren naar banen buiten ons kleine dorpje. Geweldig.

Die vrijheid heb ik dus meteen gebruikt. Via marktplaats een fiets kunnen kopen voor Jayson. Op zijn huidige fiets zit hij met z’n knieën in z’n nek. Tijd voor een nieuwe dus. Die ik zonder de auto nooit had kunnen gaan halen…

 

Volgende maand deel 2 van Mooie Maand. Wat was jouw mooiste moment deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge