Mooie maand #2

Het is weer tijd voor Mooie Maand. Hierin laat ik door middel van foto’s enkele hoogtepunten van de afgelopen maand zien.

De maand begon met de verjaardag van Mister X. Dit hebben we niet heel groots gevierd, maar wel met koffie en gebak voor iedereen die zin had te komen.

De griepepidemie heeft ook hier flink toegeslagen. Dan krijg je dit soort taferelen. Helemaal uitgeteld op de bank in slaap. Beide kids zijn twee keer getroffen, en ikzelf ben ook een paar dagen goed ziek geweest.

Toen de griep verslagen was, gingen we aan de slag met beloningsposters. Deze hele maand stond bij Bradley in het teken van taakjes doen en stickers verdienen. Eigenlijk moesten we voor Jayson ook zo’n poster maken, maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Slecht 🙂

Ik heb sinds deze maand een nieuw bijbaantje. Promotiewerk in de supermarkt, nieuwe producten uitdelen dus. Dit heb ik een paar jaar geleden ook gedaan, maar nu zit ik bij een ander bedrijf. Ik ben er nog niet helemaal over uit of het bevalt…

Ik deed mee aan een zeer geslaagde Valentijnsdag Bloghop. Helaas heeft de winnares nog steeds niet gereageerd, dus ga ik vandaag of morgen een nieuwe winnaar loten.

Bradley deed een keertje mee met de voetbaltraining van grote broer. Hij vind het helemaal geweldig, dus grote kans dat ik binnenkort bij twee voetballertjes langs de lijn kan gaan staan..

Tussen alle drukte en griep door maakte ik ook nog wat tijd voor ontspanning. Ik ben verder gegaan met mijn Diamond Painting die al sinds november in de kast ligt. Mijn voornemen is om minstens 1x per week er mee bezig te gaan.

De moestuinkoorts sloeg weer toe. Binnen 1 week hadden we twee volle setjes en een aantal dubbele. Gelukkig duurt de actie maar twee weken dit jaar. Juist het bij elkaar sparen van alle verschillende was voor mij een groot deel van de fun. De plantjes mislukken toch altijd, we hebben er nog nooit iets van kunnen oogsten.

En natuurlijk ijspret. Op de valreep van februari was het slootje aan het eind van de straat goed bevroren. Hier in het Westen hebben we niet zo vaak het geluk dat het ijs sterk genoeg is om op te staan.  Jayson heeft dus geen schaatsen, maar wilde best even het ijs op. Voor de allereerste keer ooit. Supergaaf natuurlijk. Tot hij uitgleed. Toen was het ijs wel heel hard 🙂

 

Dit was februari in mijn leven. Maart begint met het laatste restje voorjaarsvakantie, en zal weer vol leuke dingen zitten. Op 1 april een nieuwe Mooie Maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge