Mooie maand #3

Mooie Maand Maart

April is begonnen met twee fijne paasdagen. Die komen aan bod in het volgende maandoverzichtje. Eerst is het nog tijd om eens terug te blikken naar maart. Wat hebben we allemaal gedaan?

Het begin van de maand stond in het teken van verjaardagen. Natuurlijk vierden we uitgebreid de verjaardag van Bradley. Maar ook mijn nichtje Maidy had haar feestje omdat ze eind februari jarig was. En in dezelfde week was ook nog eens mijn oma jarig. Ik heb heel veel taart en gebak op die week 🙂

 

 

Deze maand veranderde ik van baan. Nouja, ik doe hetzelfde werk bij een ander bedrijf. Hier heb ik in het verleden al een aantal jaar gewerkt. Ik ben weer terug omdat ik het vertrouwen heb dat alles (vooral betalingen e.d.) hier gewoon goed geregeld is. En op mijn eerste werkdag sloot ik mezelf buiten de auto. Waardoor ik dus een uur op een koude, donkere parkeerplaats moest wachten op de reserve sleutel. Niet zo slim 😉

Jayson raakte deze maand enthousiast van #teamtijger. Hij probeert nog steeds geld binnen te halen voor de tijger. De teller staat nu op €25. Maar hij heeft nog meer plannen. Zo wil hij bijvoorbeeld op koningsdag op de kleedjesmarkt gaan verkopen.

Maart is ook de maand dat ik eindelijk de stap gezet heb om weer lid te worden van de sportschool. Tijd om die overtollige kilo’s,  mn ‘mammie tummy’ en muffintop aan te pakken. #vanflutnaarfit

 

En eigenlijk nog veel meer. Veel paasknutsels, een muzikaal optreden met de hele school, bezoekje aan de tandarts, noem maar op. Maar het maken van foto’s zit nog niet helemaal in mn systeem. Hopelijk heb ik volgende maand wat meer foto’s om te laten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge