Een overhemd voor mister X

Sinds mijn Mister X vorig jaar een andere baan heeft, draagt hij wat vaker een net overhemd. Ik vind het vaak erg moeilijk een goed passend overhemd te vinden. Daarom was ik zo blij dat ik er een van overhemden.com  mocht ontvangen.

De juiste maat van je overhemd

Bij het kopen van een overhemd is pasvorm natuurlijk heel belangrijk. Dat is de reden dat heel veel mensen het lastig vinden om online een overhemd te kopen. Zelfs in een ‘gewone’ winkel is het lastig de juiste maat te vinden. Standaard wordt de pasvorm  namelijk bepaald door de boordmaat. Bovendien zijn er veel verschillende soorten ‘fits’, bijvoorbeeld slim fit, comfort fit of tailored fit.

Bij overhemden.com kun je niet alleen je boordmaat kiezen, maar ook bijvoorbeeld borstomvang en tailleomvang invullen. Dat geeft een veel beter beeld van de benodigde pasvorm, zodat je zeker weet dat je de juiste maat kiest.

En als je dan nog niet zeker bent van je keuze, hebben ze een uitstekende Persoonlijke Chat functie, waar je al je vragen kunt stellen en je goede hulp krijgt bij het kiezen. Dan weet je helemaal zeker dat je de perfecte pasvorm uitkiest.

Seidensticker

Het overhemd dat ik ontving voor Mister X, is van het merk Seidensticker. Dit Duitse merk is al jarenlang een begrip als het gaat om overhemden. Altijd gemaakt van 100% katoen, uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in vijf verschillende pasvormen. En, ook heel belangrijk voor deze luie huisvrouw, ze zijn bijna allemaal strijkvrij! Als je dit overhemd na het wassen netjes uithangt op een hanger, dan trekken de kreukels er zo uit.

Hier vind je meer informatie over de Seidensticker overhemden

En als je nou niet zo’n handig strijkvrij overhemd hebt, vind je hier een filmpje hoe je in 2 minuten een overhemd kan strijken.

Zo veel keus

Ik vond het moeilijk een keus te maken in de webshop. Ze hebben gewoon zoveel keus! Heel veel verschillende kleuren, stijlen en merken. Echt voor ieder wat wils. Mijn keus was nu gevallen op Seidensticker, maar ik denk dat ik er ook nog 1 of twee ga bestellen van het merk MINIMUM.

Minimum overhemden zijn hele basic, klassieke overhemden. Het type dat eigenlijk altijd kan, voor elk moment en elke gelegenheid. Altijd handig om in de kast te hebben.

 

En voor wie zich nu afvraagt hoe mister X er uit ziet in zijn nieuwe nette overhemd, die moet ik helaas teleurstellen. Ik was eigenwijs. Ik nam zijn maten een beetje ‘ongeveer’ op, en dacht het zal wel goed komen. Het overhemd wat we kregen was hierdoor helaas een maatje te groot. (les voor iedereen: GOED opmeten en bij twijfel de chat inschakelen) Nu is niet mister X in het nieuw, maar mijn schoonvader 🙂

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Overhemden.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge