Mooie Maand #4

Een dagje later dan gepland, maar vandaag is hij er weer. Mijn maandoverzicht in foto’s. Wat heb ik de afgelopen maand gedaan?

 

De maand begon natuurlijk met pasen. Eerste paasdag gingen we lekker eten bij mijn ouders, en kregen we deze gigantische paashaas mee. Hij is nog steeds niet op. Tweede paasdag bezochten we de AH buitendag. We gingen op bezoek bij een kas en een veehouderij. Leuk en leerzaam. De kinderen hebben weer genoten.

Bradley begon deze maand met kaboutersport. Dat is een soort sport orientatie voor kleuters. Een aantal weken lang krijgen de kindjes op een speelse manier ‘les’ in een andere sport. Hij heeft o.a. volleybal, tennis en korfbal gedaan. Op een laagdrempelige manier kennis maken met sport en beweging. Hartstikke leuk.

Ook moest Bradley voor zijn halfjaarlijkse controle naar de ortoptist (oogarts). Hij deed weer flink zijn best. Gelukkig zijn zn ogen niet echt achteruit gegaan. Maar omdat het alweer anderhalf jaar geleden was, hebben we toch zijn sterkte opgemeten, en een nieuwe bril uitgezocht. Hij mocht zelf kiezen, en het is eentje geworden met een blauw montuur. En de pootjes zijn wit/zwart aan de buitenkant en knalgeel aan de binnenkant. Lekker stoer.

Voor het eerst in lange tijd heb ik deze maand weer wat mystery shopping opdrachten uitgevoerd. Ik bezocht een aantal kruidvat filialen, maar ook een autowasstraat!

We vierden koningsdag. Op 20 april de koningsspelen, waarbij ik hulpmoeder was op school. En op 27 april natuurlijk koningsdag zelf. Ik was al vroeg op, en ging samen met Jayson een dagje kleedjesverkoop doen. Hij wilde namelijk geld op halen voor zijn tijgeractie. We hadden oude spullen, zelfgebakken cakejes en een knikker-raad-spel. Het was een geslaagde dag, hij heeft meer dan €30 opgehaald voor zijn goede doel!

De meivakantie begon hier al in april. Tijdens de vakantie besloten we spontaan om een abonnement voor Diergaarde Blijdorp aan te schaffen. We zijn deze week al 2 keer geweest, dus we hebben het er al bijna uit. Nu kunnen we een jaar lang gratis naar de dierentuin. En met deze bijbehorende voordeelpas krijgen we in heel veel andere dierentuinen en pretparken flinke korting. Het was eventjes een investering, maar die gaan we zeker wel terugverdienen!

 

En ook mei beloofd weer een leuke maand te worden. Waarschijnlijk komend weekend een uitstapje naar een lego-evenement, schoolreisjes, de verjaardag van Jayson en het 15-jarig jubileum van mij en mijn mister X. Stay tuned voor de volgende #mooiemaand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge