Oeps…

Oeps. Gisteravond geen blog meer geplaatst. En dan kan ik nu allerlei smoesjes en excuses en uitleg gaan plaatsen, maar het feit is: ik was te moe om een blog te plaatsen. Van tevoren had ik al gedacht: de dagen dat ik werk gaan een uitdaging worden. En ik had gelijk. Ik heb er nog aan gedacht, ik heb mn laptop ook nog wel aangezet. Maar het wilde gewoon niet. Geen energie, helemaal leeg. Ik ben dan ook vrij vroeg in slaap gevallen.

Vanochtend kon ik nog steeds moeilijk op gang komen. Maar ook vandaag wordt weer een drukke dag, dus ik zo de laptop snel weer uitzetten. Jayson heeft namelijk voor zijn verjaardag kaartjes gekregen voor het Telekids Familiefeest. Daar gaan we vanmiddag heen. Maar eerst nog even boodschappen doen en het huis aan kant…

Dat ik gisteren niks geplaatst heb, maak ik vandaag goed. Deze korte update reken ik als de blog van gisteren, #10van30, en dan plaatst ik vanavond nog het verslag van het Telekids Familiefeest. Hier alvast het filmpje van de perspresentatie (waar ik niet bij was hoor), zodat je een idee hebt wat het eigenlijk is:

 

Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge