Review: Grafix Frog Bubble Machine

Frog Bubble Machine

Dit schattige kikkertje kocht ik gisteren bij de action. Omdat B vorige week de grootste lol had met een grotere bubble machine, leek het mij leuk om een kleine versie voor thuis te hebben. Dat werd dus dit groene geval.

In gebruik

De Frog Bubble Machine werkt op twee AA baterijtjes, die zitten er niet bij. Het zeepsop wordt wel meegeleverd, dat giet je voorop in het bakje. En dan kan de bubbel pret beginnen!!

Of toch niet…….

Teleurstelling

Kijk, voor 3 euro verwacht ik natuurlijk niet heel veel. En ik had ook wel door dat door het kleine formaat van het apparaatje er waarschijnlijk heel kleine bubbels uit zouden komen.

Maar er komen gewoon helemaal geen bubbels….

Het bubbelwiel draait heel langzaam. En soms zie je nog wel het begin van een bubbel vormen. Maar kikkertje blaast niet hard genoeg om echte bubbels te vormen. Dus ik dacht nog: opstartproblemen. Misschien duurt het even voor het op volle kracht gaat…

Maar nee. Als je het kikkertje een tijdje aan laat staan, vormt er wel schuim. Alsof je gaat afwassen. Maar vliegende bubbels zijn nergens te bekennen. Gevalletje jammer.

Ook interessant: review Smyle tandpasta tabs

Info

Ik kocht deze Grafix Frog Bubble Machine voror €2,99 bij de action, mocht je het zelf willen uitproberen. Maar persoonlijk denk ik dat deze van Bubble Fun een betere keus zou zijn.

 

bubble machine
B die zich vermaakt met een veel grotere bubble machine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge