Update Jaardoelen #3

Begin dit jaar heb ik mezelf een aantal doelen gesteld, met de intentie om van 2017 een super jaar te maken. Op mijn wordpress blog schreef ik iedere maand een update, en daar ga ik hier gewoon mee verder. Wat zijn mijn doelen, en hoe staat het er mee? Het is nu 2 april, een kwart van het jaar is voorbij. Logischerwijs zou ik dus al ongeveer een kwart van de doelen behaald moeten hebben. Maar is dat ook zo?

Dit zijn de doelen die ik mezelf gesteld heb voor 2017. Erachter lees je de voortgang in het groen (voltooid), oranje (work in progress) of rood (geen vooruitgang).

Persoonlijk:

 • 10 kilo afvallen Ik probeer er op te letten wat en hoeveel ik eet, en gezondere keuzes te maken. Ik drink nauwelijks nog frisdrank, en vooral veel water met citroen. Maar is valt nog heel veel winst te behalen in gezonder eten, en gewoon minder eten. Ik ben nog niet afgevallen.
 • een cursus of opleiding doen. Wel een beetje rondgekeken. Maar nog niets gevonden waar ik mijn tijd en geld in wil steken.

Huis:

 • het huishouden onder controle krijgen. Ik heb goede en slechte dagen. Meestal is het redelijk. Maar meestal vreselijk, en nooit echt goed.
 • Het huis afmaken qua klussen. Deze maand niets in huis gedaan qua klussen. Niet aan toe gekomen.
 • 2017 dingen de deur uit doen. Ik heb deze maand niet zoveel weggedaan. 1 maart stond de teller op 300. Nu op 315 misschien?? Geen vooruitgang dus, Hier moet ik beter mijn best gaan doen.

Blog:

 • een nieuwe naam kiezen, herkenbaar en duidelijk. JAAAHH! Ik hebg de stap gemaakt!! Vanaf deze maand blog ik onder mijn eigen naam. Wendy’s Leven. Simpel en duidelijk, vind ik zelf dan. Wat vinden julllie?
 • eigen domeinnaam. Toen ik eindelijk de keuze gemaakt had, was de domeinnaam ook in twee tellen aangevraagd. Jeej!!
 • 1000 bezoekers per maand. Als ik mijn Insights plugin mag geloven, zou ik in maart 300 pageviews gehad hebben. Op zich een mooi getal, maar ik denk dat het aantal unieke bezoekers toch veel lager ligt. Eens kijken waar ik die statistieken kan vinden.
 • 350 volgers op instagram Ik heb nu het ge-wel-dige aantal van 5 volgers op Instagram…. Mijn winactie loopt nog steeds mensen 🙂
 • 200 blogposts Dit is nummer 9 op wendy’s leven. Ik had er 23 op mijn vorige blog, dus het totaal staat op 32. Das niet veel. Ook hier moet ik veel beter mijn best gaan doen!

Geld:

 • 1000 euro op de spaarrekening. Er stond 100 euro op. Deze maand een beetje te veel geld uitgegeven. Spaarrekening moeten plunderen om nog boodschappen te kunnen doen. Niet goed bezig!
 • 7500 euro verdienen naast mijn baan. Ik denk, dat ik deze maar een beetje bij moet stellen. 7500 ga ik waarschijnlijk niet meer halen, aangezien de teller pas op €20 staat. Bovendien heb ik mijn bijbaantje op oproepbasis opgezegd, daar had ik ook wel wat inkomsten uit verwacht die nu dus niet meer gaan komen. Wat is realistisch, 200 ofzo?
 • niet meer roodstaan. Nog steeds elke maand. Jammer.

Fun en overig:

 • op vakantie naar het buitenland. Nog niks gepland. Ik zit wel al rond te kijken, maar kan pas echt boeken als ons vakantiegeld gestort wordt.
 • een stedentrip maken. Nog niks gepland
 • drie pretparken bezoeken. Nog niks gepland of gedaan
 • een auto kopen. Met 100 euro kan je geen auto kopen 🙂

 

Al met al eigenlijk een verschrikkelijke score. In april heb ik veel vrije dagen, dus ik ben van plan echt wel wat meer aan te pakken deze maand. en dan kan ik hopelijk bij de volgende update een wat meer positief verhaal schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge