Pinterest geprobeerd #1 – Konijntje haken

Ik ben fan van Pinterest. Ik heb tientallen ‘borden’ vol met allerlei leuke dingen om te onthouden of te proberen. Vaak blijft het bij pinnen, en kijk ik er verder nooit meer naar om. Maar soms probeer ik een van mijn pins zelf te maken. Dit wordt een terugkerende rubriek: hier op Wendys Leven:  Pinterest Geprobeerd. Lukt het mij om het net zo mooi te maken als de pinterest foto, of is het een dikke vette fail?

Paaskonijn haken

Volgende week ga ik een paas-swap versturen, dus ik wilde graag een leuk paas konijntje maken voor mijn swapmaatje. Op pinterest vond ik deze:

Een gehaakt konijntje voor beginners, dat leek me wel een goed projectje. Ik haak niet zoveel, maar een vierkantje zou me wel lukken. Toch? Wol en haaknaalden had ik in huis, en de vulling was snel aangeschaft. Ik kon beginnen!

Is het gelukt?

Het vierkantje haken, dat lukte inderdaad zonder problemen. Er vervolgens een konijntje van maken, was toch iets lastiger dan gedacht. Ik had ook geen uitgebreide instructies, alleen de plaatjes. Hoewel ik naar mijn idee precies gedaan heb wat er op de plaatjes staat, ziet mijn konijntje er toch héél anders uit…..

Bijna niet eens te herkennen als konijn. Na dit teleurstellende resultaat heb ik niet eens meer de moeite genomen om een staartje en een gezichtje te maken. Denk niet dat het had uitgemaakt. Deze Pinterest Geprobeerd is een duidelijke

FAIL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge