Verjaardagscadeautjes

Ik heb niet zoveel cadeaus gehad voor m’n verjaardag. dat krijg je als je ouder wordt he? Maar er zijn er twee die ik toch even wil laten zien.Deze twee boeken kreeg ik voor mijn verjaardag. Ik zit momenteel in een fase dat ik alles wil weten van de Wet van Aantrekkingskracht, en positief leven. Via Facebook groepen hoorde ik van Michael Pylarczyk, en van het boek Vraag en het wordt gegeven.

 

Michael Pylarczyk – Master Your Mindset

Ik weet niet of je Michael Pylarczyk kent. Hij werkte vroeger bij tmf, radio538 en rtl. Ik ken hem vooral van de autoprogramma’s die mijn vader en broer vroeger keken. Hij heeft een kalme, rustgevende stem. Ik kijk en luister veel van zijn video’s en podcast. Daarom wilde ik ook graag dit boek lezen. Ik ben nu halverwege. In het eerste deel vertelt hij zijn eigen levensverhaal. het tweede deel staat vol met tips en manieren om je eigen droomleven te creëren. Er hoort ook een videocursus bij, waarbij je dieper op de stof ingaat. Tot nu vind ik het een heerlijk boek, het zet me aan het nadenken en het zet me aan tot actie.

 

Ester en Jerry Hicks  – Vraag en het wordt gegeven

Dit boek ben ik nog niet aan begonnen. Maar het wordt in veel Facebook groepen over WvA aanbevolen, vandaar dat ik het als cadeautje voor mezelf heb aangeschaft. Dit boek is gebaseerd op de leringen van Abraham Hicks. Het is volgens mij wat zweveriger dan Master Your Mindset. Niet voor iedereen geschikt dus, het is nogal een niche onderwerp.

 

Wishlist:

Napoleon Hill – Think and Grow Rich

In het boek van Michael Pylarczyk heeft hij het heel vaak over dit boek. Dit is ook een boek over de kracht van gedachten, en de Wet van Aantrekkingskracht. Omdat het zo vaak genoemd wordt in Master Your Mindset heeft het mijn interesse gewekt, en staat hij dus op mijn to-read lijstje.

 

Ben jij bekend met de Wet van Aantrekkingskracht? Of heb je boekentips voor me over dit onderwerp? Ik hoor het graag!

 

Deze post bevat affiliate links. Een aankoop via deze links kost jou niks, maar levert mij een kleine vergoeding op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge