Verslag van het Kidsweekend bij kinepolis

Vandaag was het weer zover: kidsweekend bij Kinepolis! Bij alle vestigingen is dit weekend een voorpremière te zien van de nieuwe kinderfilm: Everest de jonge yeti.

Kidsweekend

Tijdens dit weekend staat de hele bioscoop in het teken van een nieuwe film, en zijn er allerlei extra activiteiten. Wij bezochten het Kidsweekend bij kinepolis in Dordrecht.  Gelukig waren we vroeg, want er was vanalles te doen.  Er was onder andere een sminck hoek, een springkussen en een tafel met kleurplaten. En overal ballonnen, wat het geheel een heel feestelijke sfeer gaf.

Alle kinderen die het Kidsweekend bezochten,  kregen gratis een bekertje limonade, en een klein cadeautje.

Everest de jonge yeti

Deze keer staat het Kidsweekend in het teken van Everest de jonge yeti. Dit is een spannend avonturenfilm. Een meisje ontdekt een jonge yeti op het dak van haar gebouw. Samen met twee vrienden wil ze de yeti terug brengen waar hij thuishoort: mount Everest. Dit gaat natuurlijk niet zonder de nodige uitdagingen en problemen.

Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ik bezocht hem ook met mijn zoon van 6. Hij gaf wel aan dat hij sommige stukjes wel erg spannend en een beetje eng vond.

Al met al was het een heel geslaagde dag. Ik ga zeker het Kidsweekend in de gaten houden, als er weer een leuke film komt gaan we gewoon weer!

Enthousiast geworden? Morgen is het ook nog Kidsweekend, en heb je nog de kans om te gaan! Kijk hier voor kaarten  een Kinepolis bij jou in de buurt

Kende jij het Kidsweekend van Kinepolis al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge