Uittip: Kidsweekend bij Kinepolis

Nog niks te doen komend weekend? Dan heb ik een leuke tip voor je; het Kidsweekend bij Kinepolis!

kidsweekend

Kidsweekend

Iedereen kent inmiddels wel de ladies night bij bioscopen. Maar wist je al dat ze bij Kinepolis ook een leuk evenement voor kinderen hebben? Tijdens het Kinepolis Kidsweekend staat de hele bioscoop twee dagen lang in het teken van een nieuwe, net uitgekomen kinderfilm. Uiteraard kun je die dag als een van de eerste van Nederland een leuke film zien, maar er is nog veel meer te doen. Zo zijn er leuke activiteiten, zoals schminken en/of knutselen, en staat er voor de jonge bezoekers een bekertje welkomslimonade klaar. Het aanbod aan activiteiten verschilt per vestiging, dus neem zeker eens een kijkje bij jouw bioscoop.

 

Everest, de kleine yeti

Komend weekend is het weer Kidsweekend. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober staan de bioscopen van Kinepolis in het teken van de film Everest, de kleine Yeti.

Als tienermeisje Yi  een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Kijk op de website van Kinepolis voor de trailer, en natuurlijk om kaartjes te reserveren.

Ik ga zelf het kidsweekend bezoeken bij Kinepolis Dordrecht, dus zaterdagavond kun je hier een verslag lezen van de activiteiten daar.

Ook interessant: Wreck it Ralph

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge