Wendy’s leven heeft een vakantierooster

Sinds afgelopen vrijdag hebben mijn kids schoolvakantie. Zelf heb ik geen vrij, maar toch staan we hier helemaal in vakantiemodus:

Vakantie bij Wendy thuis

Vakantie betekend hier vooral rustig aan doen. Ik heb zelf geen vrij, maar ik werk toch maar twee dagen per week. De overige dagen staan we vanaf nu in relax modus.

  • lekker uitslapen. Niet voor 8 uur uit bed
  • rustig, langzaamaan ochtenden. Geen gestress om ergens op tijd te zijn
  • geen regels, lekker doen waar je zin in hebt. Elke dag kiezen we: waar hebben we vandaag zin in?
  • en lekker laat naar bed. Normaal is bedtijd hal 8 á 8 uur. Tijdens de vakantie is 9 uur eerder regel dan uitzondering

Blogplanning

Op veel blogs lees je nu dat ze in de vakantie wat minder, of helemaal niet, online zijn. Ik ga het dit jaar helemaal anders aanpakken. Ik ga KNALLEN!

Een elke-dag-bloggen uitdaging ga ik niet meer aan. Die heb ik al te vaak geprobeerd en verknalt. Wat ik wel ga doen, is elke week minimaal 3 tot 5 blogs online knallen. Mijn gemiddelde is geloof ik nog geen twee per week. Maar ik heb vertrouwen dat ik het kan. Ik zit vol energie, vol ideeën en vol plannen.

Van een zomerstop zal dus zeker geen sprake zijn!

zomer

Vakantie planning

Wij gaan dit jaar niet ”op vakantie”. Wel staan er heel wat leuke uitjes en activiteiten in de planning, maar daarover zal ik later deze week nog uitgebreid vertellen.

Zoals ik al zei, staan wij echt wel in de relax stand. Alles rustig aan. Maar ondertussen blijf ik natuurlijk wel aan mijn eigen persoonlijke doelen werken. Al zullen vakantie activiteiten deze komende zes weken prioriteit krijgen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge