Wie jarig is, trakteert!

Afgelopen vrijdag mocht ik 31 kaarsjes uitblazen. Nouja, bij wijze van spreke dan, want ik heb geen kaars gezien. En ook geen cadeautjes, want niemand wist wat hij kon geven. En ik wist niks te vragen. Dus kreeg ik geld, een tijdschriftenbon, een zelfgemaakte tegoedbon en een ‘ik hoor het wel als je wat weet’…..

Maar, wie jarig is trakteert. Dus 1 van jullie krijgt wel cadeautjes! Iedereen die op visite kwam, kreeg een stukje taart. En iedereen die op mijn blog langskomt, maakt kans op een leuk care-pakketje!

Care is de nieuwe verzorgingslijn van Albert Heijn. Fijne producten met lekkere geurtjes, en heerlijk low budget. Daar hou ik van. Voor 1 van mijn lezers heb ik een klein setje Care producten geshopt, bestaand uit 2 verschillende shampoos, 2 showergels en een handzeep.

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakketje?

Voor extra kans:

 • volg me op meer social media. Elke extra volg is een +1
 • like mijn posts over deze winactie. Elke like is +1
 • tag je vriendinnen die dit ook leuk zouden vinden. Elke tag is +1

Maar het wordt nog leuker. Als je extra kansen verzamelt, wordt je prijs namelijk ook groter. Voor elke +1 die de winnaar heeft verzamelt, doe ik nog een item bij de prijs. Niet allemaal Care producten, maar bijvoorbeeld ook een nagellakje, een lekkere chocoladereep of een spannend boek. Je kan dus zelf bepalen hoeveel cadeautjes je krijgt. Hoe leuk is dat!

De actie loopt t/m zaterdag 7 juli. Zondag de 8ste zal ik een winnaar trekken.

 

Liefs Wendy

23 Comments

 1. Gefeliciteerd en wat leuk dat je een cadeautje uitdeelt. Hiermee kan ik mijn vrouw verassen.

 2. Gefeliciteerd! Ik loot graag mee. Volg je voa Facebook, Twitter en Insta.

 3. gefeliciteerd met je verjaardag, doe graag mee voor dit heerlijke setje

 4. gefeliciteerd met je verjaardag, doe graag mee voor dit heerlijke setje

 5. Gelukkige verjaardag!!! Ik doe graag mee aan je leuke verjaardagsactie! 😀

 6. hartelijke gelukwensen, doe graag mee voor dit mooie setje voor mijn vrouwtje

 7. Hartelijk gefeliciteerd! Wat een verrassing voor ons als fans!

 8. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik doe graag mee voor dit heerlijke verwenpakket 😀 En omdat ik het zo’n heerlijk pakket vind heb ik natuurlijk extra mijn best gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked, gedeeld en getagd)
  Twitter: @lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: @lindaenbjorn (like)
  Pinterest: Linda van Duren

 9. Leuk lekker en genieten als moeder van 3 kinderen

  En nog werken nachts geeft je lichaam wel opdonder dit #verwenpakket geeft wel lekkere boost.

 10. Wast leuk dat je een cadeautje weggeeft terwijl je zelf jarig bent! Gefeliciteerd Wendy!

 11. Gefeliciteerd.. ik vier je feestje graag mee wat een leuk pakketje zo hihi.. groetje ilsiee

 12. Nog van harte gefeliciteerd! Lief dat je iets weggeeft. Een mooi pakketje, ik loot uiteraard graag mee.

 13. Gefeliciteerd! Ik was laatst ook jarig ik doe graag mee en volg je overal. Ik heb ook geliket op alles behalve pinterest. Wat een leuk idee met die extra kadootjes!
  Nog vele jaren!

 14. Gefeliciteerd met je 31ste verjaardag dat je nog maar vele jaren gelukkig en gezond door mag gaan ❤ ik doe graag mee voor een leuke verrassing en ga net als iedereen heel hard hopen dat er misschien wel een heerlijk pakket onze kant op mag komen fijne avond

 15. Van harte gefeliciteerd. Kreeg je zelf ook wel cadeautjes. Lief dat je uitdeelt maar iets krijgen is ook heel fijn.

 16. Nog gefeliciteerd!!
  Wat een geweldige traktatie! Ik maak daar ook heel graag kans op!
  Ik volg je op Twitter (YDrenth), Pinterest (yd317) en Instagram (yvonnuh2). 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge