Writers Challenge 2018; voor de snelle beslisser

Gisteren had ik het over mijn doelen en een jaarplan. Hoewel ik het uiteindelijke plan nog niet gedeeld heb, wil ik jullie toch eventjes wijzen op de writers challenge.

Schrijven

Misschien voorspelbaar, maar 1 van de dingen die ik dit jaar wil bereiken is mijn blog naar een hoger niveau brengen. Een van de belangrijkste dingen Het belangrijkste als blogger is het schrijven van artikelen. Nu heb ik heel vaak problemen met schrijven. Ik kan geen onderwerpen bedenken, of ik vind mijn geschreven stukjes niet goed genoeg.

Om mij met mijn schrijf problemen te helpen, heb ik me aangemeld voor de Write On Challenge 2018 van writers community. En die is dus iets uitgebreider dan ik had verwacht!

De meeste gratis online cursussen zijn ongeveer een week lang. Je krijgt een paar mailtjes met opdrachtjes en that’s it. Deze dus niet.

Writers Challenge

De writers challenge is bedoelt voor iedereen die meer of beter wil schrijven. Voor bloggers en tekstschrijvers, maar ook als je bijvoorbeeld de vage droom hebt een boek te schrijven en daar eindelijk iets mee wil doen.

De challenge duurt maar liefst 4 weken. Elke doordeweekse dag krijg je een email met informatie over een bepaald onderwerp, een reactie van een contributor en een opdracht. Dat zijn dus 28 mailtjes! En dat voor gratis….

Mijn doel

De eerste opdracht zat vanochtend in mijn mailbox. De opdracht van vandaag; beschrijf in minimaal 200 woorden waarom je meedoet. Wat is je schrijfdoel? En dat is dus eigenlijk iets heel moeilijks om op te schrijven. Maar ook heel goed, want elke keer als ik mijn motivatie dreig te verliezen, kan ik mijn stukje tekst van vandaag herlezen en mij weer focussen.

Jou doel

Heb jij dit jaar ook een schrijf doel? Meld je dan heel snel aan. De challenge is gisteren gestart, en aanmelden kan maar tot morgen (3 januari) En de kans is groot dat je dit pas op 3 januari leest, dus meld je NU aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge