5 originele moederdag cadeaus’s

Moederdag

Over precies 1 week is het weer moederdag. Dé dag om je moeder een beetje extra in het zonnetje te zetten. Weet je, de meeste moeders zijn niet zoveel eisend. Een dikke knuffel, een beetje aandacht en/of een bloemetje en we zijn tevreden.

Wil je net als ik iets origineels geven? Ik deel vandaag 5 tips voor moederdagcadeautjes die net een beetje anders dan anders zijn, maar wel met een knipoog naar de wat meer traditionele opties.

 

1. Mega chocoladereep

Veel moeders en oma’s zullen een lekker doosje bonbons krijgen. Maar wat dacht je van een gepersonaliseerde mega-chocoladereep. Maarliefst 60 bij 26 cm groot, en 2 cm dik. Dat is héél véél chocolade voor de liefste moeder! Te koop via Yoursurprise.

2. Een plantje..

Een lief bloemig plantje voor op tafel? Saai! Geef je moeder dit jaar eens een Vleesetende Plant in Blik. Dan heeft ze echt iets aparts op tafel. Te koop via Radbag.

Vleesetende Plant in Blik

3. Geef een ster

Jouw moeder is natuurlijk het stralend middelpunt van jouw wereld. Zorg dat ze dat ook weet, en geef haar haar eigen ster.  Via het Online Star Register kun je een échte ster naar haar vernoemen.

Ook interessant: Last minute Vaderdagcadeautjes

4. Een massage in een doos.

Heb jij ook zo’n moeder die elk jaar “een massage”  vraagt voor moederdag? Dan is dit het ideale cadeau. Geef haar een Voetmassage Mat, zodat ze ook heerlijk kan ontspannen als jij niet in de buurt bent. Te koop via ditverzinjeniet.nl

5. Een zelfgemaakt cadeau

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Al ben je zelf in de 60 en je moeder 80+. Jouw moeder zal een zelfgemaakt cadeau helemaal geweldig vinden.

Nu kan je als volwassene waarschijnlijk niet meer aankomen met een simpele tekening of een zo’n bonnenboekje wat je vroeger maakte. Maar het internet staat werkelijk BomVol met leuke diy ideetjes om zelf iets te maken voor je moeder. Kies een thema wat bij je moeder past, en ga op zoek naar een DIY die jij kan. Houd ze bijvoorbeeld van beautyproducten, sieraden of home deco? Voor ieder wat wils!

Extra vermelding – Het Niet Moederdag Pakket

Er is de laatste jaren ook veel aandacht voor vrouwen waarvoor moederdag niet zo’n fijne dag is, voor welke reden dan ook. Deze jaarlijks terugkerende ‘feest’dag kan kan voor sommige een heel moeilijke of zelfs verdrietige dag zijn. Om deze vrouwen een hart onder de riem te steken, of gewoon een beetje extra liefde, is er Het Niet-Moederdag-Pakket. In dit pakket vind je geen cadeau’s met het woord mama of liefste moeder.  Het is een gezellig pakket vol kleine, lieve, fijne en verzorgende cadeautjes.

Helaas is de editie voor moederdag 2022 al uitverkocht, maar er is altijd volgend jaar. Bovendien vind je op de site, https://www.lieve-lings.nl/ nog veel meer leuke en lieve cadeautjes en pakketten.

moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge