Last Minute Vaderdag cadeautjes DIY

Als je net zo’n chaotische mama bent als ik, dan kom je er ongeveer vandaag achter dat het morgen al Vaderdag is. En er moet nog wat gemaakt worden! Dus, tijd om papa even weg te sturen en aan de slag te gaan met deze last minute, supersnelklaar knutsel ideetjes voor Vaderdag!

 

1. Sleutelhanger van strijkkralen

Een auto, een bierflesje, het woord Papa of voetbal. Waar papa ook van houd, er is een patroon van te vinden voor deze kraaltje (zoek op HAMA pattern of perler beads). Een kwartiertje kraaltjes leggen, even strijken en een ringetjes eraan bevestigen. Sneller klaar dan dit kan bijna niet, en het is ook nog eens heel persoonlijk.

سيارة بالخرز

2. Zelfgemaakt label

Voor papa’s favoriete bier, chocolade of iets anders met een label. Knip een wit A4tje op maat, en laat je kind het naar hartelust versieren. Stiften, stickers, glitters. Go nuts, Als het klaar is, kun je met een plakbandje of tipje lijm vastmaken.

Idee voor vaderdag cadeau: papa's biertje of opa's biertje3. Zoenpasje

Er populair dit jaar is het zoenpasje. Met een zoenpasje heeft papa altijd een kusje van zn kind bij zich. Doe een beetje lippenstift op bij je kind, en laat hem/haar een dikke zoen geven op een stukje wit karton. Om het pasje langer mee te laten gaan kun je het lamineren.

Moederdag - zoenpasje: altijd een kus mee in de portemonnee

4. Vaderdagkrant

Een invulpagina met alles wat er leuk is aan papa. Vooral heel leuk met meerdere kinderen, en als je het een aantal jaar achter elkaar doet.

De vaderdagskrant. Leuk voor vaderdag maar je kunt hem ook natekenen voor donderdag of verjaardag.

5. Ontbijt op bed

Op Vaderdag mag elke papa natuurlijk uitslapen, en wordt daarna verwend door een ontbijtje op bed. Hier wat voorbeeldjes van extra leuke ontbijtjes:

Papa ontbijt Vaderdag #bento #father #breakfast www.deleukstelunch.nl

Afbeeldingsresultaat voor vaderdag ontbijt

A Cheesy Gift for DadLeuke pizza hapjes

 

Op mijn Pinterest bord vind je nog een aantal leuke Vaderdag ideetjes. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge