De leukste nachtlampjes voor in de kinderkamer

Bijzonder Nachtlampje

Soms heb je gewoon een nachtlampje nodig. Omdat je kind toch een beetje bang is, omdat je ’s nachts vaak moet plassen, of om bijvoorbeeld de speen van je kindje te kunnen vinden. Hou je, net als ik, niet van standaard? Ik zocht een paar leuke, bijzonder nachtlampjes voor je uit.

1. Uiltje

nachtlampje zazu lou grijs

Dit schattige wit/grijze uiltje vond ik via PinkorBlue. Hij is ook verkrijgbaar met het uiltje in andere kleuren.

 

2. Maanlicht

Deze is echt een van mijn persoonlijke favorieten. De maanlamp  is verkrijgbaar in verschillende grooten, en het licht is aanpasbaar. Zelfs als hij uitstaat is hij nog prachtig om naar te kijken!

 

3. Twinkelboom

Een boom vol sterren of elfjes. Dit mooie, simpele boompje prikkelt de fantasie. Eigenlijk is het kerstverlichting, maar zoiets moois kun je toch gewoon heel het jaar door op je nachtkastje hebben? Ik vond hem bij Selbest.nl.

 

4. Regenboog

In één woord Wauw. Dit nachtlampje projecteert een echte regenboog op de muur! Deze vond ik via Lightinthebox.

 

5. Pink en Fluffy

Tussen de veren van deze fluffy roze palmboom zitten allemaal kleine lichtjes verstopt. In het donker geeft het een mooi zacht sfeerlicht. Ik vond deze op Amazon.

 

6. Retro Nachtlampje

Waan jezelf in de jaren 60, met het hypnotiserende effect van de lavalamp. Deze heeft een modern design gekregen, en is verkrijgbaar via Bol.com .

 

7.  Banaan?

Wie wil er nou niet een gouden, lichtgevende banaan op zijn nachtkastje? En hij kost maar €199. Een koopje toch? Deze geweldige lamp vind je op bol.com .

Ook interessant: Manieren om geld te besparen

8. Dino in het donker

Persoonlijk zou ik deze dino niet tegen willen komen in het donker. Maar er zullen vast wel kinderen in hun dino-fase zitten die hier heel erg blij van worden. Verkrijgbaar via Fruugo.

 

9. Krabbig nachtlampje

Dit soort 3D verlichting zie je tegenwoordig steeds vaker, het is in allerlei verschillende designs en stijlen te krijgen. Maar ik denk niet dat er veel mensen zijn die deze creepy krab naast hun bed hebben staan.

 

10. Ondeugende Boterham

nachtlampje ondeugende boterham

Kijk eens hoe schattig deze boterham zijn tong uitsteekt! Dit nachtlampje heet ook gewoon Ondeugende Boterham, en is te koop via Andriez.com

11. Zonnestelsel

De projectorlamp kennen we inmiddels ook al een tijdje. Deze projecteerd niet de standaard sterren of dieren, maar een heel zonnestelsel. Slapen met uitzicht op de planeten, te koop via Lightinthebox.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge