Halloween Bloghop 2019

Halloween Bloghop 2019

halloween bloghop

*WINACTIE GESLOTEN. SCROLL SNEL NAAR BENEDEN VOOR DE WINNAAR*

Het is weer tijd voor iets leuks: Een Halloween Bloghop!. Voor wie het principe van een bloghop nog niet kent: Een bloghop is een samenwerking van verschillende blogs. Elke blogger plaatst een link naar een volgende blog. Als je alle deelnemers gehad hebt, heb je het hele rondje gehopt en ben je weer terug bij de blog waar je begon. Een hele leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. En een bonus: op elke blog wordt een leuke prijs weggegeven.

Mijn voorganger

Misschien begin je de hop bij mij, maar waarschijnlijk ben je hier gekomen via eastsidemommy . East Side Mommy is de blog van Esther, waar ze schrijft over alles wat haar als moeder/vrouw bezig houd. Bedankt voor het doorlinken Ester!

Wendys’s Leven

Voor iedereen die mij nog niet kent: welkom. Mijn naam is Wendy. Ik ben 32 jaar, en woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen in een doodgewone stad. Hier op mijn blog schrijf ik over alles wat mij bezig houd. Natuurlijk komen kinderen en opvoeding veel aan bod, maar ik meer dan alleen maar mama. Ik hoop dat je het leuk vind om hier te kijken, en klik vooral ook eens door naar mijn andere blogs. Kom je vaker langs?

Mijn winactie

Een halloween winactie op de laatste dag van de Kinderboekenweek? Dan móet ik wel een griezelboek weggeven!

Omdat ik vind dat tijdens de kinderboekenweek de jongere kinderen een beetje vergeten worden, kies ik er voor om een setje voorlees/prentenboeken te verloten. Namelijk 1 van mijn persoonlijke favorieten: twee boeken over Peuzel het boekenmonster.

Peuzel is een monstertje dat van alles op eet, maar toch het allerliefst aan boeken peuzelt. Tijdens zijn weg door het boek, komt peuzel in verschillende andere verhalen terecht, die hij daardoor lekker in de war schopt. Lukt het jouw op peuzel te vangen?

De verhalen van Peuzel zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar.

De winnaar krijgt van mij een setje van twee boeken: Het originele Peuzel verhaal, en zijn tweede avontuur Peuzel in Dinoland.

Wat moet je doen om te winnen?

 1. Like mijn Facebookpagina
 2. Like de Facebookpagina van eastsidemommy
 3. Laat hier of op facebook een berichtje achter dat je meedoet. Wie wil jij blij maken met deze griezelig leuke boeken?

Je hebt tot zaterdag 19 oktober 24.00u de tijd om mee te doen. Op zondag de 20ste maak ik de winnaar bekend.

Doorhoppen naar:

Heb je aan alle voorwaarden voldaan? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende deelnemer van deze Halloween Bloghop. Ik stuur je door naar https://mamavriendin.nl Dit is de blog van Tamara, 39 jaar oud. Ze woont samen met Johan en hun vijf kinderen in alle leeftijden; van baby tot puber! Op deze blog neem ze jullie mee in hun leven met vele persoonlijke verhalen. Ga maar snel kijken wat Tamara voor leuke winactie heeft!

Winnaar

Iets later dan gepland, maar ik heb een winnaar geloot. De winnaar van deze leuke boekjes is geworden:

Roy Huls

De winnaar heeft een email ontvangen. Hij heeft twee dagen om te reageren, daarna zal ik een nieuwe winnaar loten.

Heb je niet gewonnen? De boekjes van Peuzel zijn gewoon te koop bij Bol.com!

18 Comments

 1. Wij zijn hier dol op samen boekjes lezen. Deze boeken lijken mijn dochtertje en zoon inderdaad griezelig leuk. Dan doe je natuurlijk mee! Spannend!

 2. voor een jarige job is dit kado helemaal top, mijn kleinzoon maakt er graag kans op

 3. voor een jarige job is dit kado helemaal top, mijn kleinzoon maakt hier heel graag kans op

 4. Ons nichtje Tess zou deze boeken geweldig vinden. En erg leuk aangezien ik 19 oktober jarig ben dus wil ik mijn cadeautje we aan haar af staan hoor 😉

 5. Leuk, lekker lezen. Het boek gaat naar de kids op mijn werk. Ik werk opeen bsoen de kids vinden heg heerlijk om lekker te lezen.
  Dit boekje lijkt mij echt heel grappig.

 6. Mijn zoontje Collin zal deze boekjes erg leuk vinden! Ik maak graag een kansje Natuurlijk like ik beide pagina’s

 7. Wat leuk weer zo’n bloghop.
  En dan nu een Halloweenbloghop.
  Ik doe altijd trouw mee, maar heb om privéredenen geen Social Media, alleen volg ik Bloglovin.
  Heel graag zou ik ondanks dat mee willen doen voor deze leuke Peuzelboekjes.
  Vooral die van Peuzel in Dinoland.
  Mijn kleinzoon is dol op alles wat met dino’s te maken heeft.
  Ik volg op bloglovin en hoop mee te mogen loten.

 8. Lijkt me superleuk voor mijn jongste dochter, die helemaal gek is op boeken én monsters 🙂

 9. Wat leuk om je blogs via deze manier te ‘ontdekken’! En wat een geweldige winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes Lucas van 3 jaar en Milan van bijna 5. Zeker weten dat ze zullen genieten van deze boeken!

 10. super leuk  ik zou graag mijn dochtertje blij maken met deze leuke voorleesboekjes  (en onze a.s. baby boy als hij wat ouder is; hoop dat ik de uitslag straks niet mis; ivm start kraamweek verwacht na a.s. weekend)Ik volg op facebook  zowel Wendy’s Leven als East Side Mommy

 11. Oeh leuk!! Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje Ylva♡ die vind dit boekje vast geweldig hihi, ze is gek op boekjes lezen met mama! Ze word 4 november 5! Dit zou een leuk extra cadeautje zijn voor haar

 12. Mogen papa’s ook meedoen? Wat een super leuke boekjes! Deze papa is dol op boekjes lezen! Mijn mannen zijn dol op monsters maar nog wel een beetje bang als het te eng wordt. Volgens mij komt dat helemaal goed met deze leuke boekjes!

 13. Hoe leuk zijn deze boekjes!! Dit jaar gaan onze Amber en Luc voor het eerst de straat op om Halloween te vieren! Super spannend! Maar ze vinden het allemaal zooooooo leuk!! Hopen dat we deze leuke boekjes voor mogen lezen aan onze monstertjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge