Het verlanglijstje van mijn bijna 9 jarige zoon

Verlanglijstje voor een jongen van bijna 9

Mijn zoon wordt volgende week 9. Heb jij inspiratie nodig voor een ander jongetje dat bijna 9 wordt? Dit staat er op het wensenlijstje van mijn knul:

  1. Een 3D-pen

Normaal is hij niet zo van het knutselen, maar met stip op 1 op zijn lijstje staat dit jaar een 3d-pen. Hij heeft op youtube een aantal leuke projectjes gezien die hij heel graag zelf wil maken. Het allerliefst wil hij eigenlijk een echte 3d-printer, maar dat is toch wel iets te duur…..

3D-pen

2. Pokemon

Hij heeft inmiddels een flinke stapel pokemonkaartjes bij elkaar gespaard, dus een goeie verzamelmap is meer dan welkom.  Maar eigenlijk alles van pokemon zal hij blij mee zijn. Kaartjes, knuffels of andere collectables. Pokemon = prima.

pokemon

3. Beschermhoesje voor telefoon/tablet

Hier in huis worden vrijwel dagelijks devices gebruikt. Je kunt je dus wel voorstellen dat een beschermhoesje hard nodig is, en het nodige te verduren krijgt. Zijn huidige hoesjes zijn saai, en ook aan vervanging toe. Dus op zijn lijstje staan hoesjes in zijn lievelingskleuren, of zijn favoriete voetbalteam.

4. Een step

Steppen is altijd al een favoriete bezigheid geweest. Helaas was zijn vorige step van niet zulke goede kwaliteit. Voor het komende buitenspeelseizoen wil hij graag een nieuwe step, zodat hij weer de buurt rond kan sjezen.

step

5. Games

Net als zijn vader is mijn zoon een echte gamer aan het worden. We hebben een switch waar hij graag een spelletje op speelt, maar er staat ook een laptop op zijn kamer voor online games zoals roblox en minecraft. Op zijn verlanglijstje staat een switch spel. maar ook tegoed voor in-game-cash (zoals ro-bux en mine-coins).

Ook interessant: cadeautips voor een 10-jarige

6. Fidget speelgoed

Die knul van mij moet al-tijd wat in zijn handen hebben. Hij zit constant te friemelen met zn handen. Gelukkig zijn fidgets nu heel populair, en is er veel keuze in de speelgoedwinkels. Hij heeft al een aantal pop-its, een knijpbal en een tangle. Maar fidgets kun je nooit genoeg hebben.

 

 

 

 

♥  Heb je nog aanvulling op dit lijstje? Laat een berichtje achter! ♥

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge