Maandoverzicht Euroclix mei 2022

Maandoverzicht Euroclix

Al heel wat jaren ben ik lid van Euroclix. En elke maand krijg ik aan het begin van de maand een overzichtje in de mail.

Wat is Euroclix?

Voor degenen die het nog niet kennen, eventjes een korte uitleg. Euroclix is een online spaarprogramma. Via verschillende manieren, zoals emails lezen en enquetes invullen,  verdien je zogenoemde Clix. Deze Clix vertegenwoordigen een waarde in geld. Dus als je er genoeg gespaard hebt, kun je een uitbetaling uitvragen. Echt geld op je bankrekening.

Deelname aan Euroclix kost verder niets, en je bepaald verder zelf hoeveel tijd en moeite je er in steekt. En dus ook hoeveel je kunt verdienen.

Mei 2022

euroclix maandoverzicht

 

Bovenstaand overzicht kreeg ik vandaag binnen. Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden om Clix te verdienen. Ik gebruik ze zelf ook niet allemaal, waardoor mijn verdiensten niet meer zijn dan wat zakgeld.

Deze maand heb ik in totaal 408 Clix verdient. Dat brengt mijn totaal aan Clix net boven de 2000. Dat betekend dat ik een uitbetaling van €25 kan aanvragen. Of ik kan nog even verder sparen. Wat hoe meer clix je inwisselt, hoe beter de wisselkoers wordt. Voorbeeld: 1000 clix is €10 waard. 2000 is al €25 waard. En als je door spaart tot 5000, krijg je een wisselkoers van 1,4 en kan je €70 laten uitbetalen. De wisselkoers kan zelfs oplopen tot 1,7  , maar daar heb je wel hééél vééél clix voor nodig. Mij is het nog nooit gelukt om zo lang door te sparen……

 

Ook interessant: Dagdromen: wat zou ik doen als ik veel geld had.

Aanbrengen van leden

Een van de manieren om clix te verdienen die je in het lijstje ziet, is het aanbrengen van nieuwe leden. Dit houdt in dat je als bestaand lid een aantal Clix krijgt als iemand zich voor het programma aanmeld via jouw link.  

En als dat nieuwe lid ook nog eens actief aan de slag gaat met het spaarprogramma, verdien je elke maand 10% van de Clix die dat lid verdient. En geen zorgen, dat wordt niet ingehouden op de verdiensten van het nieuwe lid!.

Kortom, als je interesse hebt om wat zakgeld te verdienen, zou ik heel erg waarderen als je je wilt aanmelden via mijn persoonlijke LINK.

Groetjes Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge