Shoplog Action

Shoplog Action

Voor het eerst in lange tijd ben ik weer eens uitgebreid wezen shoppen bij de action. Heerlijk op mijn gemak alle paden langs schuifelen, en tussen alle spulletjes snuffelen voor leuke koopjes. Dit kocht ik deze keer:

 

Creatieve materialen

Oftewel: knutselspul. Vorige week heb ik de knutselkast eens goed uitgemest, en veel ouwe spullen weggegooid. Vandaag kocht ik onder andere een uitgebreide set potloden, stiften, een doos met 36 kleuren acrylverf en een setje kwasten. Kunnen de kids weer wat meesterwerken maken.

 

Beauty voor mama

Al jaren gebruik ik een (whiskey)glas als soort van make-up houder. Erg onhandig. Dus toen ik dit spiegeltje met bakje er achter zag staan, moest die natuurlijk in mijn mandje. Verder kocht ik voor mezelf ook een doosje met fruitige gezichtsmaskers, en een Mickey Mouse masker gewoon omdat hij zo schattig is.

 

Electronica

Voor mijn kleine Pokémon fan kochten we deze coole headset. Hij kijkt graag youtube filmpjes, en met een headset heeft de rest van het gezin geen last van zijn geluid.  Ook hebben we gezocht naar voordelige hoesjes voor onze telefoons en tablet, maar de juiste maten had onze action helaas niet. Volgende keer beter.

Puzzels

Puzzels. Mijn schoonmoeder heeft NAH, en besteed haar tijd graag met het maken van puzzels. Vaak koopt ze die zelf, maar als ik leuke tegenkom, zoals deze, neem ik die voor haar mee.

Overige dingen

En dan zijn er nog de normale, nuttige dingen die ik niet op de foto heb gezet. Bij de Action hebben ze veel hebbedingetjes, maar ook veel handige basis. Ik kocht onder andere pleisters, balpennen, bruine tape en inlegzooltjes. Niet spannend, niet bijzonder. Maar wel heel handig om voor kleine prijsjes in te slaan.

 

Het action effect

Zoals dat gaat bij action: ik heb meer gekocht dan ik van plan was. Je gaat voor een of twee dingetjes, en komt thuis met een volle tas. gelukkig zijn het deze keer vooral dingen die ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Dat is ook wel een anders; dan heb ik een tas vol hebbedingetjes, prullaria en decoraties die achter in een kast verdwijnen.

Heb jij ook wel eens last van het action effect? Waarvoor ga jij naar de action?

Lees ook: Het action effect, shoplog uit 2017

9 Comments

 1. Mijn dochter gaat voor het schilderen altijd naar de Action. Daar hebben.dat ze een doek, kwasten en verf.

 2. Wij gaan voor 1 ding binnen en komen met een volle kar buiten.
  Toen ik bezig was met knutselen, tekenen en schilderen heb ik ook al mijn materiaal in de Action gekocht.
  Ik was er heel blij mee.

 3. Je hebt lekker het een en ander geshopt. Vroeger had ik wel last van het Action effect, tegenwoordig gelukkig niet meer.

 4. Ik ging nooit naar de Action maar ik ben deze maand aan het verhuizen en er is een Action vlakbij het nieuwe huis, enorm handig voor gereedschap en schoonmaakmiddelen!

 5. Bergen potloden en pennen van Action en waar blijft het? Ik heb geen idee

 6. hahaha je bent goed geslaagd bij deze winkel. Ik vind het altijd weer bijzonder om te zien waarmee ik thuis kom als ik daar ben geweest. Nu hebben we laatst daar onze vitamine pillen gekocht. Super goedkoop en hele goede kwaliteit.

 7. zo herkenbaar, ik probeer altijd maar een paar dingen te kopen. En toch heb ik altijd wat meer spullen nodig.

 8. Je hebt lekker wat creatieve dingen gekocht, hartstikke leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge