Sinterklaas Bloghop 2018 (winactie gesloten)

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

Ja! Eindelijk is het zover. De enige echte Sinterklaas Bloghop 2018 is online!

 

Bloghop in het kort

Voor wie het nog niet kent: Een bloghop is een soort kettingbrief van bloggers. Elke deelnemende blogger stuurt je door naar een volgende leuke blogger. Zo ‘hop’ je langs vele blogs. Als je alle links blijft volgen, kom je uiteindelijk weer terug bij de blog waar je begonnen bent. Natuurlijk ontdek je op deze manier veel leuke nieuwe blogs. Maar het allerleukste is dat alle deelnemende blogs ook een winactie organiseren!

Over Wendy’s Leven

Misschien begin je hier met je rondje bloghop. Misschien kom je hier via Go-or-no-Go. Voor iedereen: welkom! Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Wendy, 31 jaar jong en moeder van twee zoons (7j en 5j). Hier op Wendy’s Leven blog ik, logisch, over alles in mijn leven. Omdat ik moeder ben, komen kindgerelateerde zaken vaak aan bod. Maar eigenlijk alles wat ik als moeder, vrouw, en 30+er interessant vind kan je tegenkomen op mijn blog. Huishoudelijk, financieel, DIY’s. You name it. Lekker divers dus!

Sinterklaas

Ik vind Sinterklaas misschien wel de leukste feestdag. Ik heb veel fijne herinneringen aan pakjesavond van vroeger. De zak die ineens op de stoep stond, of mijn broer plagen met een vervelende surprise. Want ook toen ik niet meer geloofde, bleven we thuis sinterklaas vieren.

Ook nu ik kinderen heb, kan ik er enorm van genieten. Samen sinterklaas knutsels maken, het huis versieren en liedjes zingen. Die verwachtingsvolle gezichtjes zijn onbetaalbaar.

Een paar weken geleden ontdekte mijn oudste het geheim van Sinterklaas. Dit vond ik ontzettend jammer, ik had het graag nog een jaartje uitgesteld. Maar dat hij nu deelgenoot is van het geheim, geeft weer een hele nieuwe dementie aan het plezier van het Sinterklaasfeest.

Winactie

Nu mijn eigen kind wat ouder wordt, valt het me op dat veel Sinterklaas aanbiedingen gericht zijn op kinderen van 3 tot 6 jaar. Logisch eigenlijk, want dat is toch wel de doelgroep. Maar hoe zit het dan met al die oudere broers en zussen waarvan het jongere brusje nog wel geloofd? Die vieren ook Sinterklaas en pakjesavond, maar dat lijken winkels vaak te vergeten.

Daarom is er vandaag bij mij een prijs die ook leuk is voor iets oudere kinderen:

Elasti Plasti

elasti plasti

Een megapot Elasti Plasti van wel 425gram, in de kleurย  Greenetic Groen!

Over Elasti Plasti:

Dit groene, superzachte plastic slijm rekt enorm uit, bubbelt en nog veel meer. Het plastic kan wel 100 x groter worden dan de normale grootte. Je kunt grote bellen blazen met een rietje. Nodig je vrienden uit en maak een gigantische, dunne plastic parachute.

Eigenschappen:

 • Met oneindige speelmogelijkheden breidt deze Elasti Plasti Greenetic jouw manier van spelen uit!
 • Het plastic is groen van kleur.
 • Elasti Plasti is niet plakkerig en droogt nooit uit.
 • Elasti Plasti is gluten- en ftalaat vrij.

Meer weten over Elasti Plasti: kijk op Youtube voor reclamefilmpjes en reviews

Elasti Plasti is exclusief te koop bij Intertoys vanaf โ‚ฌ5,99

Hoe kan je winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs, moet je het volgende doen:

 1. Like Wendy’s Leven op Facebook
 2. Voor extra kans: Like Wendy’s Leven op Instagram en Twitter
 3. Vertel hieronder wie je blij wil maken met deze megapot slijm!

Makkelijk zat toch? Zorg dat je bij je reactie een geldig email adres achterlaat, zodat ik je kan bereiken als je wint!

Voorwaarden:

 • je kan deelnemen t/m 25 november
 • 26 november loot ik een winnaar
 • je hebt 48 uur de tijd om je melden, daarna loot ik een nieuwe winnaar
 • Ik stuur de prijs zo snel mogelijk op, zodat hij op tijd bij jou is voor pakjesavond

ย De winnaar is geworden:
Sabine Hensen!
Sabine, check snel je inbox ๐Ÿ™‚

Verder hoppen

Rest mij nu alleen nog jullie door te sturen opย  bloghop avontuur! Ik stuur jullie door naar Life Bij Xenia. Xenia is net als ik een jongensmoeder, met een bomvol blog. (HINT: ook haar winactie is leuk voor iets oudere kinderen! )

Hop snel verder, en ik hoop dat je hier vaker langskomt!

 

54 Comments

 1. Haha supergaaf! Dat gaat die 8-jarige believer hier in huis echt helemaal te gek vinden!!
  Ik ga liken!

 2. Mijn eigen kindjes zijn hier nog te klein voor, maar ik heb een metekindje die dit fantastisch zal vinden, perfect!

 3. Ik zou mijn zoontjes hier heel blij mee maken, die zijn verzot op sensorische speelgoed en kunnen zich daar uren mee vermaken….

 4. Dochter Fem vindt slijm super. Ze heeft al een aantal x geprobeerd zelf slijm te maken maar dat werd de volgende dag al hard, toch maar tijd voor echte slijm dus!

 5. Leuk. Zou ik graag willen winnen voor mijn dochter die dol op de slijmrage.

 6. Hahaha, dan waag ik graag een kansje , voor mijn oudste dochter Femke, dan stopt ze misschien slijm te maken van mijn douche zeep hihi

 7. Hier waag ik ook mijn kans.. Zoonlief van net 9 weet absoluut niet wat te vragen aan de Sint.. Daar zou mijn slijmmonster heel blij mee zijn ๐Ÿ™‚

 8. Wat een leuke winactie! Daar hoef ik niet lang over na te denken. Mijn dochter is groot slijmfan haha, dus k zou haar er erg blij mee maken.

 9. Mijn dochter van 9 vindt spelen en speelgoed gelukkig nog super leuk maar slijm, putty en andere aanverwante zaken is echt een hit bij haar en haar vriendjes. Dus doe graag mee voor mijn dochter.

 10. Wat leuk dat jullie in de hop ook aan de oudere kinderen denken! Hier helaas nog te klein met zijn drie jaar ๐Ÿ˜‰

 11. Het klopt inderdaad, aan de oudere kinderen wordt niet echt gedacht. Gelukkig doe jij dat wel ๐Ÿ˜‰ Doe graag mee want dit is natuurlijk wel erg leuk. Wel 100x zo groot? We zijn benieuwd. Een fijne Sinthop gewenst!

 12. SLIJM!! Dat staat toch wel met stip op nummer 1 bij mijn dochter dit jaar….Alles wat met slijm te maken heeft is het HE-LE-MAAL! Ik zou dus graag een kansje willen maken om haar hiermee te mogen verrassen. Ik heb de extra kansen ook ingezet en volg je nu overal ^_^

 13. Leuk, ik doe graag mee voor mijn zoon.
  Ik volg je ook op Facebook & Twitter

 14. super leuk volgens mijn 11 jarige zoon! dus deze mama waagt graag een kansje voor hem ๐Ÿ˜€

 15. Mijn zoon Ryan is 9.
  En inderdaad ik heb er ook moeite mee om iets geschikts voor hem te vinden.
  En dit is een erg leuk idee wat ik zeker ga onthouden!!

 16. Leuk!!! Voor onze vier kids! Hier hebben ze het er steeds over. Wij doen mee!

 17. Hahaha Mn eerste reactie was om deze prijs over te slaan… maar mijn meisje is gek op alles rondom dit slijm gebeuren dus doe graag mee…!

 18. Mijn zoon Nigel van 9 zou dit leuk vinden!
  Hij gelooft niet meer dus gaan gezellig samen cadeaus shoppen!

 19. Leuk weer ,zo’n Sinterklaasbloghop.
  Doe altijd mee met Bloghoppen, erg gezellig om te doen.
  Leer je weer andere blogs kennen.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon van 8 jaar.
  Hij vindt deze Elasti Plasti vast heel gaaf.
  Ik heb er nog nooit van gehoord, maar vind deze soort slijm heel erg leuk.
  Fijn dat het nooit uitdroogt en niet plakkerig is.
  Alleen heb ik geen facebook, instagram en twitter.
  Wel heb ik geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop dat dat ook voldoende is om mee te doen.

 20. Ja, ja, mijn jongste, die toch al wat ouder is houdt hier enorm van. Eindelijk weer een leuk cadeautje voor hem.

 21. Ik gun dit mijn oudste dochter. Ze vind slijm en putty en anderen spullen helemaal geweldig. Daarom doe ik graag mee

 22. Wat leuk zeg! Idd zijn veel winacties voor de kleintjes. Onze jongste gelooft nog, de oudste is inmiddels op de hoogte van het grote geheim! Ik waag graag een kansje voor dochter Elisa, die helemaal weg is van slijm! Ik volg op FB (Marcia Kan), Instagram en Twitter (Marcia1981k)

 23. Mijn 8-jarige nichtje was zo verdrietig toen ze er deze zomer achter kwam…Ze is dol op squishy’s, slijm enz. dus dit zal ze ook vast leuk vinden.

 24. doe graag mee voor mijn kleindochter die hier superblij mee zal zijn

 25. Mijn dochtertje zou dit geweldig vinden, ze is er vaak mee bezig.

 26. Ik heb toevallig van de week nog met dit merk slijm in mijn handen gestaan in de speelgoedwinkel, vrienden hadden het ook en is echt super spul! (in tegenstelling tot veel ander slijm haha)
  Maar vond het best wel prijzig, dus heb het toch maar niet gedaan.
  Maar waag dus zeker graag een gokje, want mijn meiden vinden dit echt helemaal geweldig.
  Volg je al een tijd op FB!

 27. Zo’n grote pot slijm wil ik wel winnen om aan mijn dochtertje te geven op pakjesavond. Lekker kliederen vindt ze wel leuk.

 28. Ik dacht oooh dat wordt een bende, tot ik las dat het niet plakt. Klinkt heel tof. Win het graag voor mijn neefjes, die ook nog glutenvrij eten dus dat het glutenvrij is, is ook mooi meegenomen. Ik heb je Facebook en Twitter geliked, ik wilde Insta liken voor de extra kans maar de link hier bovenaan naar je inta doet het niet, iets als ‘pagina bestaat niet’ krijg ik te zien helaas.

 29. Dit vind ik superleuk voor mijn zoontje dus ik doe graag mee!

 30. Mijn dochter zou hier erg blij mee zijn dus ik loot graag voor haar mee

 31. Onze dochter Liselotte vindt dat vast geweldig! Waag graag een kansje โ˜บ๏ธ

 32. Ik doe graag mee voor mijn zoon James , hij is 7 jaar en geloofd gelukkig dit jaar nog wel in sinterklaas. Ik zou hem hier super blij mee maken!

 33. Super gaaf voor mijn dochter Noor en haar 2 nichtjes. Hier zullen ze uren plezier mee hebben

 34. Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zijn gek op slijm, dus die megapot Elasti Plasti Greenetic Groen is hier dubbel welkom! Ik ga nu heel hard duimen.

 35. Geweldig!! Met deze hoeveelheid slijm kan mijn oudste zich vast wel een weekje vermaken ๐Ÿ˜‰

 36. Ik zou mijn woest aantrekkelijke vrouw wel met deze pot willen verrassen ๐Ÿ˜‰

 37. Waaauuuww van deze verwennerij wordt mijn lieve nichtje met autisme zeker heel blij, zou echt heel welkom zijn aangezien ze nu altijd zo diep in de pc spellen of telefoon zit even met iets anders spelen dan die schermen en ze is dol op slijm. Dit zou het ideale sinterklaascadeau voor haar zijn.

 38. Daar zou mijn dochter echt heel blij van worden! Ik doe graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge