Sinterklaas Bloghop 2021

Sinterklaas Bloghop 2021

bloghop sinterklaas

Sinterklaas komt vandaag weer veilig aan in Nederland. De hoogste tijd dus voor een Sinterklaas Bloghop!

Sinterklaas Bloghop

Een bloghop is een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. De samenwerkende bloggers linken naar elkaar door. Waarschijnlijk ben je op mijn blog terecht gekomen via MamaMagisch (heb je meegedaan met haar winactie voor het leuke bordspel?), of je begint hier. Als je na het doorklikken weer terug bent op de blog waar je begon, heb je de hele BlogHop volbracht.

Leuk om te weten; bij deze bloghop maak je bij elke blogger kans op een leuke prijs. De perfecte manier om de zak op 5 december een beetje extra te vullen!

Welkom

Voor iedereen die hier voor het eerst is, van harte welkom op Wendy’s Leven. Hier op mijn stukje internet schrijf ik over alles wat mij bezig houd als moeder en vrouw. Natuurlijk komen kinderen en opvoeden vaak aan bod, maar ook onder anderen mijn hobby’s, geldzaken, uitstapjes en product reviews. Eigenlijk heel erg breed dus. In ieder geval bedankt voor je bezoekje, kijk eens rond, en ik hoop dat je hier vaker langs komt!

Winactie

Dan nu het leukste deel van de bloghop; de winactie! Ik heb besloten om Sinterklaas dit jaar financieel een beetje te helpen. Bij mij maak je vandaag kans op een Intertoys cadeaubon t.w.v €25,-  Zodat je zelf wat leuks uit kunt kiezen om de zak te vullen op 5 december.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg Wendy’s Leven op Facebook en Instagram
 • Laat hieronder of op mij socials een reactie achter. Wat staat er dit jaar op de verlanglijstjes bij jou in huis?

De winactie loopt t/m 21 november. Op maandag 22 november maak ik de winnaar bekend. Zorg dat je een geldig email adres achterlaat zodat ik je kan bereiken.

 

Doorhoppen

Wat mij nu nog rest is je doorsturen naar de volgende deelnemer aan de Sinterklaas bloghop. Van hier vandaan klik je door naar  Mama’s Mind, het blog van Kim. Geen typische mamablog, maar dé site waar je alle must-haves, must-reads en must-do’s voor moms & kids vindt. Bij haar maak je kans op een andere fijne cadeaubon. Ga maar snel deze leuke blog ontdekken, fijn verder hoppen langs alle andere blogs, en hopelijk tot ziens!

 

 

P.S. Heb je nog inspiratie nodig voor leuke schoencadeautjes? Lees dan eens Deze blog, of deze, die ik eerder hierover schreef.

148 Comments

 1. Ik maak heel graag kans op deze cadeaubon om iets leuks te kopen voor mijn neefjes voor Sinterklaas! Het wensenlijstje is weer groot dus dit zou me erg helpen.

 2. Ik doe niet mee met de winactie, maar wil je vooral veel plezier en succes wensen met de bloghop.

 3. Onze tweeling Lucas en Eva dir 5 december jarig zijn heeft een mario spel voor de switch op hun verlanglijstje dus kunnen ze dit mooi bij hun gespaarde geld leggen 😀

 4. Leuk weer de bloghop. Ik doe graag mee voor deze mooie prijs.
  Op ons lijstje van onze zoon staat de playmobil vw bus en onze dochter wil graag het spelletje keer op keer.

 5. Dit is echt een heel gaaf cadeau!! Mijn kinderen hebben namelijk gezamenlijk één duur cadeau op de verlanglijst, en dat is een Nintendo Switch oled. En voor deze ene keer hebben we besloten om zo’n duur cadeau te geven. Wel weinig uitpakken maar ze krijgen er nog wel een chocoladeletter bij (en mocht ik zoveel geluk hebben en deze prijs winnen dan hebben ze helemaal mazzel )
  Liefs, Sandy.
  ps Ik volg je vanaf vandaag op Instagram

 6. Wauw, super leuke actie!! Mn meiden zullen een intertoys bon geweldig vinden.
  Er staat heel wat voor hun lijstjes van een Walkietalkie, Baby Born, Pokemon en nog veel meer…. En wat is nu leuker dan zelf nog wat uit te kunnen zoeken

 7. Een cadeaubon is altijd welkom! Ik zou er denk ik nog een extraatje voor halen voor in de zak. Mijn dochter is weg van Polly Pocket (wat ik dan stiekem ook wel weer heel leuk vind) en mijn zoon wil graag battle cubes, Ik ben jou ook gaan volgen via Instagram!

 8. Super fijn, zo’n financiële hulp, hihi. Deze sinterklaas kan het wel gebruiken. Hier staan de meeste uiteenlopende dingetjes op hun lijstjes, van handbalspulletjes, xbox spelletjes, LOL prulletjes naar ’t leven van een loser boeken. Genoeg om uit te kiezen. Fingers crossed

 9. Ik loot graag mee en zou er een leuk familiespel van kopen voor ons hele gezin. Hebben we er allemaal wat aan 🙂

 10. Wat staat er op de verlanglijstjes…nou voor mijn zoon puilt hij uit van de pokemon, kaarten, knuffel, stickers..als het maar van pokemon is. Mijn dochters lijstje staat vol met knutseldingen. Washimals, glitterdots, armbanden maken. Nu maar afwachten wat ze krijgen van de sint dit jaar

 11. Wat leuk om zo een extra cadeau te mogen kiezen! Hier staat Lego met stip op nummer één!

 12. Super cool, ik doe graag mee. Voor mijn oudste dochter. We houden van spelletjes en dit zou geweldig zijn.

 13. Ow, wat leuk! Leuke blog ook! Mijn zoontjes hebben allerlei Playmobil op hun lijstje, dus hiermee zou echt iets te geks uitgezocht kunnen worden

 14. Heel gaaf ! De oudste wil lego dus daar zou deze bon goed bij van pas komen

 15. Als ik zou winnen, dan verdeel ik de bon over onze 2 dochters. Ze hebben allebei een aardig lang lijstje.

 16. De verlanglijstjes van onze jongens staan vol met lego minecraft en mario; knutselspulletjes en klei, geomag en nerf blasters

 17. Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee met de loting het zou super zijn om wat leuks uit te kunnen zoeken voor ons zoontje en dochtertje! Ik word echt super blij van deze leuke winactie I Love It!

 18. Leuk, hier zouden ze erg blij worden van een poppenhuisje

 19. De kids hebben hier een hele waslijst gemaakt dus alles kan ik hier nu niet opnoemen. Enkele spullen die er op staan zijn spulletjes van Bing, Lemma big, poppen en auto’s. Al zal de sint zijn handen nog vol hebben bij het maken van de moeilijke keuze!

 20. Leuk! Ik maak graag kans om leuke spelletjes te bestellen. Die staan op de verlanglijst thuis 🙂

 21. op de verlanglijst staat bovenaan de vtech kidi dj set, dus deze bon is bijzonder welkom

 22. Mijn twee buurmeisjes vinden stickers altijd erg leuk, dus ik zou iets uitzoeken waarmee ze door stickers zelf een verhaal of avontuur kunnen uitbeelden.

 23. Ik doe graag mee. Mijn oudste wil heel graag het spel spookslot en mijn jongste wil graag magic sand.

 24. mijn dochters zullen met alles blij zijn wat ze krijgen. maar om een keer een beanie boo te kunnen kopen, daar zullen ze wel heel gelukkig van worden!

 25. Wat een handige prijs voor Sint! De oudste heeft vooral pokemon op zijn lijstje en de jongste paw patrol!

 26. Wat een ontzettend leuke winactie! Wij doen heel graag mee! Mijn zoontje wil onwijs graag een bestuurbare auto! <3

 27. wat een leuke actie 😀 Ik maak graag kans en volg op facebook en instagram + reacties geplaatst op de kanalen en blog. Dit jaar staat er bij ons op het verlanglijstje, verf/ babyborn artikelen/verkleedkleding/duplo

 28. Wat staat er niet op , de kinderen hebben alles omcircelt in verschillende speelgoedboeken. Nou ik kan je zeggen het is lastiger iets te vinden wat niet is omcircelt dan wel dus doe 25 euro is zo op maar is wel van harte welkom

 29. Leuk dat er dit jaar ook weer een Sinterklaasbloghop is.
  Een lichtpuntje in de coronapandemie, toch!
  Doe ieder jaar mee , maar heb geen Soc. Media (privéredenen), volg alleen bloglovin.
  Hoop dat ik ondanks dat een kansje mag wagen om wat spelletjes te scoren bij Intertoy’s.
  Gezellig weer met mijn kleinkinderen om de tafel een spelletje doen.
  Ik hop nu weer door naar Mama’s Mind.

 30. Shoppen bij Intertoys zou een leuke aanvulling zijn! Voor elk wat wils te vinden! Een elektrische trein staat bovenaan het verlanglijstje!

 31. Wat gaaf, hier willen ze alle 3 heel graag het spel spookslot. Dat zou heel gaaf zijn om dan te kunnen halen!

 32. Zoonlief wil eigenlijk elk jaar LEGO, en dochter wil heel graag een barbiepop. Dus een cadeaubon zou heel welkom zijn!

 33. Al heel wat mooie winacties met mooie prijzen gezien in de Sinterklaas bloghop, maar het is ook leuk om zelf iets te mogen kiezen.

 34. oehh wat tof, ik doe graag mee want op het lijstje staat laserguns en die ehm zijn best aan de prijs helaas.

 35. wow geweldig! Ik heb een aantal lieve neefjes en nichtjes waarmee ik meer zou willen dan ik kan (door gezondheid) en een cadeautje uitzoeken zou heel leuk zijn!
  daarnaast heb ik een vriendin die graag puzzelt dus dat is ook een leuke optie!
  In elk geval leuke dingen kopen om mensen te verrassen!
  Bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers

 36. Een poppenhuis wilde de twins beide zodat ze er samen mee kunnen spelen☘️

 37. Ontzettend leuk deze bloghop, mijn complimenten!
  Ik maak heel graag kans iets uit te mogen zoeken voor mijn zoontje Bart! ❤️

 38. Ik hou van zo’n geweldige prijsvraag! Deze cadeaubon gaat bij ons in ieder geval goed besteed worden!

 39. We maken graag een kansje. Kunnen we iets leuks halen voor die 2 aapjes van ons

 40. Pokémonkaarten voor de oppaskindjes. Wat super dat deze Pokémonkaarten al 25 jaar bestaan

 41. Hele leuke actie , dan kan die gene die het krijgt een leuk cadeau voor zich zelf ( of voor mij Haha) uit zoeken. Altijd welkom.

 42. Onze jongens willen graag bordspellen om gezellig met z’n allen te kunnen spelen, bovenaan hun lijstje staan Geestenvlucht en La Cucaracha.

 43. Hop, hop, leuk om weer langs bekende en onbekende blogs te hoppen. Ik kwam hier aan en heb zeker interesse in je prijs. Helaas heb ik geen Instagram en geen Facebook… Pech voor mij.

 44. Wat een super fijne prijs! Hier staan o.a. puzzels, knutselspullen en Lego op de verlanglijstjes!

 45. Een leuk bordspel zoals Monopoly staat er op mijn verlanglijstje dit jaar.

 46. Wat leuk! Dt jaar hebben ze skeelers op hun lijstje gezet, hopelijk kun je die in de winterperiode ook kopen.

 47. We hebben al het een en ander in huis maar een nieuw spel voor de Nintendo Switch staat hoog op het verlanglijstje van alle 4 de kids.

 48. Doe graag mee voor de kleinkids. Ze zijn nu op moment gek op pokémon, en lol.

 49. Dit is een geweldige kans om iets voor mijn 2 schatjes te kunnen kopen. Het verlanglijstje hebben vanavond in hun schoen gedaan.

 50. Dit jaar staat er bij ons onder andere lego, playmobil, pokemonkaarten, escape room spellen en een legpuzzel met 1000 stukjes op de verlanglijstjes. Allemaal dingen die te koop zijn bij Intertoys dus ik maak echt heel graag kans op deze super leuke en royale prijs!

 51. Wat leuk! We hebben hier een lol fan en een Pokémon fan in huis. Dat wordt kiezen haha. Ach zo lang ze maar plezier hebben ermee

 52. Leuk zeg! Hier staan poppen, tractors en dino’s op de verlanglijstjes!

 53. Keitof, in elke bloghop leer ik toch weer nieuwe leuke blogs kennen! Hier staat makedo alvast op de wishlist en pokemonkaarten!

 54. Wij maken graag kans! Hier staan er Pokémon kaarten voor mijn zoontje en een K3 microfoon voor mijn dochter op het verlanglijstje.

 55. Dan kunnen we zelf wat uitkiezen! Waarschijnlijk een nieuw bordspel of een spel voor de switch. Super leuk!

 56. Toffe actie weer 😉 bij ons op het verlanglijstje staat een klassieker, het schattige houten speelgoed van Little Dutch! 🙂 En in dit geval het schattige kerststalletje, die wil ik zo graag voor mijn dochtertje Flore!
  Liefs Fenny

 57. Wat leuk! Hier staat LOL en zeemeerminnen op het verlanglijstje.. Ik denk dat ik wel leuke cadeautjes kan scoren ermee .

 58. Mooie actie! Ik maak graag kans. We willen dit jaar wat bordspellen kopen voor het hele gezin.

 59. Een kadobon is altijd goed! Ik denk dat t iets wordt van LOL als we in de winkel staan.

 60. Wat een leuke winactie, ik doe erg graag mee voor de jongens , op hun verlanglijstje staat LEGO en Playmobiel Groetjes Anneliese de Waal

 61. Wat een te gekke winactie. Op ons verlanglijstje thuis staat een speelgoedstofzuiger. Zo kunnen ze mama ik huis helpen voor de kerst!

 62. Wat een leuke prijs!
  Mijn zusje is net gescheiden en is nu alleen met haar 2 kindjes.
  Ik zou deze bon nu haar schenken zodat ze er Sint cadeautjes van kan kopen voor haar kids
  Omdat ze het nu financieel heel erg zwaar heeft.
  Of ik zou hem gebruiken en er leuke knutselcadeautjes voor in de Sint voor kopen.

 63. Mijn zoontje heeft met behulp van het grote speelgoedboek een verlanglijstje gemaakt. Ik kan je zeggen dat de poster behoorlijk vol zit De wensjes gaan van klein naar behoorlijk prijzig……Helaas zullen dan niet alle wensen in vervulling gaan maar met deze prijs misschien net één meer! Super leuk en handig dus……ik ga duimen hoor!!

 64. Met deze Intertoys cadeaubon zou ik mij voelen als een kind in een snoepwinkel, want wat is het toch fantastisch om cadeaus uit te zoeken voor de kinderen waar ze ontzettend blij mee gaan zijn!

 65. Wat leuk dat je een bon cadeau geeft! Komt hier zeker goed van pas. Op de lijstje van mijn meiden staat heel veel lego friends, spelletjes en knutselspullen, dolblij zouden we hiervan worden!!

 66. Alles voor de PlayStation 4 is altijd goed en ik wil dat ze in beweging blijven dus Just Dance !

 67. Ik maak graag kans. Min jongste heeft een poppenbedje op haar lijst staan en mijn oudste alles omtrent LOL, Roblox en Among Us.

 68. Hier staat standaard Lego op het verlanglijstje bij zoon én dochter. En met die bon is zeker wat leuks te krijgen!

 69. Altijd welkom zo’n kaart! Mijn zoon heeft Pokemon-kaarten bovenaan zijn lijstje staan en mijn dochter een robot hond. Zelf kan ik bord- of kaartspelletjes altijd erg waarderen om samen te spelen.

 70. Jaaa leuk wij doen graag mee, op onze verlanglijstjes staan spellen voor de Nintendo switch.

 71. Leuke actie. Zo’n bon komt zeker van pas in de komende tijd 😉
  Ik doe graag mee.

 72. Toffe nieuwe blog waar ik kennis mee maak dankzij deze leuke bloghop. Ik doe graag mee om de zak van S nog even mee aan te spekken.

 73. Deze cadeaubon heeft al een bestemming….koptelefoon met microfoon, wil mn zoon al een tijdje

 74. doe graag mee voor mijn zoontje van 1 die heel graag iets van bing wil

 75. Op alle verlanglijstjes staat een gezelschapsspel. Dit doen wij nl dagelijks. Met de bon zouden we daarom een nieuw spel kopen.

 76. Pokemonkaarten, Lego, Lego Friends, het nieuwste boek van Dolfje Weerwolfje,… Ze hebben een oneindig lange lijst gemaakt hier 😉

 77. Mijn dochter is helemaal weg van topmodels en wil graag de sieradenkist met geluid. Deze kost €25 dus dat zou precies mooi uitkomen met deze bon! Ik maak graag kans voor haar.

 78. Wauwww het meest gewilde cadeau denk ik wel.
  Zou de bon gaan inpakken en dan met haar naar de winkel gaan zodat ze zelf lekker kon kiezen.
  Maar weet al wat ze kiest klei van play doh dat wilt de zo graag.

 79. Wow, veel reacties voor deze mooie Sinthop-prijs. De kans is klein om te winnen maar ik waag toch graag een kansje voor mijn kinderen. Zo’n cadeaubon van Intertoys is heel fijn. Hier zijn de favorieten dit jaar: Lego (Friends), tekenspullen en Pokemon.

 80. Ik doe graag mee! Mijn dochter heeft zn beetje alles van Paw patrol op haar lijstje staan

 81. Wat leuk! Bij mijn oudste 2 meiden staat vooral alles van pokemon op het verlanglijstje. En mijn jongste van bijna 3 is helemaal gek van playmobil en alles van Bing

 82. Super leuke actie… Het halve speelgoedbeurs staat op de verlanglijstjes van mijn zoontjes.. Sinterklaas moet dus keuzes gaan maken. Maar met zo’n bon kan er wel een extra cadeau bij…

 83. Leuk! Ik doe mee. Lego staat vooral hier op de verlanglijstjes

 84. Altijd welkom een cadeaubon! Mijn jongste wilt voornamelijk knutselspullen, de middelste uitbreidingen voor zijn Gravitrax of boeken en de oudste make-up spullen.

 85. Ik doe graag mee voor onze dochter die het interactieve puppy Maxime van V-tech op haar lijstje heeft staan.

 86. Wauw, dat zou goed van pas komen zeg. Ik ben nog op zoek naar een leuk interactief hondje voor mijn dochter, of een kappop, dus deze bon zou goed van pas komen

 87. Het verlanglijstje van mijn dochter staat vooral vol met LOL, fidget toys en pokemon kaarten. Dus deze cadeaukaart is zeker enorm welkom.

 88. Hoi Wendy, bij mijn zoontje van 8 staan Pokemon kaarten heel hoog op de verlanglijst en een Playstation Card. Leuke azctie, ik die graag mee. Liefs Renee

 89. super leuk, heb 3 kinderen dus kunnen ze een leuk gezamenlijk kado kopen van de bon.
  Ben erg benieuwd wat ze dan uitkiezen 😉

 90. Wat een leuke bloghop, wat geeft iedereen leuke dingen weg en ook jij weer! Wat staat er op het verlanglijstje van onze jarno, nou kort maar krachtig: pokemon! van kaarten tot knuffels tot actiefiguren, alles wat hij maar kon vinden in de boeken!

 91. Ooh van deze bon kunnen we heel mooi de dierenambulance van Lego Friends halen. Mijn dochter heeft deze bovenaan haar lijstje staan. Maar eigenlijk boven het budget

 92. Een popje met speen voor mijn kleindochtertje dat pas grote zus geworden is

 93. Hier staat er vooral Lego en Playmobil op de verlanglijstjes

 94. Nou hier op het verlanglijstje van de jongste staat in ieder geval een nieuwe poppenspel. Ze dacht dat ze zelf wel in de oude pastte. Uuuh niet dus haha.

 95. Ja geweldig en dan wordt dit een uitbreiding op de racebaan, daar wordt letterlijk iedere dag mee gespeeld.

 96. Dit komt altijd wel van pas! Bij mijn zoon staan een vergrootglas en knutselspullen op het verlanglijstje.

 97. Hoi Wendy,
  Wat tof is het dat jullie dit doen. Ik kom zo op veel blogs terecht waar ik voorheen niet bekend mee was.
  Ik doe graag mee met jouw winactie voor mijn zoontje, die as zaterdag 6 jaar wordt.
  Afgelopen jaar was roerig, met een nieuw huis voor ons tweetjes, een ziekenhuisopname voor hem en corona voor mij. Dat heeft onze band alleen nog maar sterker gemaakt. Zonder hem had ik al lang niet meer rechtop gestaan, wat mij betreft verdiend hij het om in het zonnetje gezet te worden. Dat ga ik as zaterdag dan ook zeker doen :). Op zijn verlanglijstje staat o.a. Lego blokken om zelf te bouwen, K’nex en een mooi leesboek. Groetjes, Carmen

 98. Wat een leuke actie! Ik zou het tegoed gebruiken voor het bordspel wingspan van 999games.

 99. De Lego Friends blijft hier al een aantal jaar bovenaan het verlanglijstje staan! Ik doe graag hoor! Groetjes van Saskia

 100. Mijn dochter is dol op topmodel of diamant painting of leuke knutsel spullen genoeg op heT verlanglijstje

 101. Leuke actie Wendy, ik doe graag mee! De verlanglijst is hier schier oneindig…

 102. Altijd leuk!
  Hier kan ik voor ons meisje nog een leuk extra cadeau van kopen waar ze erg blij mee zal zijn.

 103. Ik doe graag mee. L.O.L. is hier in huis momenteel populair, dus dat staat op ons verlanglijstje!

 104. Wat zou dat welkom zijn. De lijstjes zijn uitgebreider dan ons budget. We hebben afgelopen week al verkennend in de intertoys gestaan. Onze zoon en jongste dochter hebben er beide lego en gezelschapsspellen op staan. Het zou leuk zijn om ze met deze hulp beide te kunnen geven. We gaan duimen.

 105. Tof! Op alle verlanglijstjes staat Lego Ja, ook op die van mij zelf. Dus ik doe graag mee met deze winactie

 106. Het is hier Pokémon wat de klok slaat of een leuk spel dat we met zijn vijfjes kunnen spelen

 107. Voor mij is de sinterklaas bloghop altijd het begin van de feestdagen kriebels. Ik krijg dan zoveel inspiratie voor leuke dingen :). Een intertoys waardebon zou natuurlijk fantastisch zijn voor deze periode, dus ik doe graag mee.

 108. Oh ja en mijn dochter wil heel graag de Lego Friends kermis set(s).

 109. Bij m’n zoon staat een stroop z’n verlanglijstje, bij m’n dochter een regenboogbarbie.

 110. Ik doe graag mee. Hier zijn ze gek op de puzzels van Jan van Haasteren en de puzzel van de Efteling staat op het lijstje.

 111. Leuk, ik doe graag mee om samen met de dochter van een vriendin iets leuks uit te zoeken!

 112. Wat een toffe actie.
  Dit zou ik super vinden en duim ook zeker mee zodat ik toch nog iets zou kunnen kopen voor mijn kids.finacieel is het bij ons niet mogelijk namelijk.

 113. Ons zoontje met ASS heeft een kristalmaakset bovenaan zijn lijstje staan! Niets zo leuk als zelf bezig te kunnen zijn met iets waar je van houd 😉

 114. Wat leuk! Voor ons wordt dit de eerste sinterklaas met onze dochter van bijna 5 maanden.
  Ze kan zelf nog niet zeggen wat ze wil hebben, maar leesboekjes en knuffeldoekjes staan boven aan haar lijstje. Net zoals bad speelgoed. Nora gaat zo graag in bad!

 115. Ik doe graag mee! Met 4 kinderen staat het lijstje vol van Pokémon tot Paw Patrol enz…

 116. Ik doe graag mee. Hier staat vanalles op de verlanglijstjes, ze hebben deze flink volgeplakt; o.a. Lego (city & friends), Nerf, Topmodel, LOL, auto’s, dino’s & een discobal.

 117. Supercoole actie.
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge