Terugkijken: Top Nine van 2018

Elk jaar plaatsen veel bloggers hun top nine meest gelikedte (schrijf ik dat goed?) posts op instagram. Door telefoonproblemen kan ik op het moment niets posten op Instagram. Dus daarom ga ik mijn top nine maar hier plaatsen!

1: Valentijnsbloghop

Deze staat twee keer in de top 9, samen goed voor wel 50 likes. Tijdens deze populaire bloghop gaf ik een action cadeaukaart weg, er waren veel mensen die dat wel wilde winnen!

https://www.instagram.com/p/BfKz-8AjXKE/?utm_source=ig_web_copy_link

 

2: Sinterklaasbloghop

Ook deze komt twee keer voor in de top nine, en is goed voor 39 likes. Begin deze maand waren er meer dan 50 bloggers die tijdens deze bloghop vanalles weggaven. Ook hier veel deelnemers.

3: Dieren-posts

Een gedeelde derde plaats is er voor mijn post over het uitstapje World of Dino’s, en de apekop uitnodigingen voor het kinderfeestje van J. Heel erg kindgerelateerd. Wel prettig aangezien ik mezelf een mamablogger noem.

4: Moestuintjes

Op vier mijn post over de moestuintjes actie van de AH. Dat was hier in huis altijd wel een populaire actie. In deze post uitte ik al mijn ongenoegen over de veranderingen in de actie dit jaar. En de moestuintjes liggen nu nog steeds ongebruikt in de kast…..

5: Uitstapjes

De laatste twee plekken worden bezet door uitstapjes: een mooie natuurwandeling en de eerste post over de pretparktour die we deze zomer deden.

Conclusie:

Ik heb nog niet heel veel volgers, en dus ook niet heel veel likes. Ik plaatste dit jaar tot nu toe 104 foto’s op instagram. Die haalden bij elkaar 861 likes. Vind ik toch best een goede score.

Ik haal hier ook  doelen uit voor volgend jaar:

  • aantal likes minimaal verdubbelen naar 1722.
  • aantal volgers laten groeien naar minimaal 250 (volg me! 🙂 )
  • give the people what they want: bloghops en uitstapjes met de kids zijn populaire onderwerpen. Dus daar wil ik er meer van gaan doen volgend jaar.

Maar over mijn doelen voor 2019 ga ik in een volgende post nog veel meer vertellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge