Terugkijken: top 5 meest gelezen berichten

Deze week staat in het teken van terugkijken op 2018. Eerder plaatste ik al een leuke TAG, en mijn instagram top nine. Vandaag een lijstje met mijn meest gelezen blogposts van het afgelopen jaar:

1. Dolce Gusto cups van de Lidl

Ik plaatste al in augustus 2017 een review van de koffiecups van de Lidl voor het Dolce Gusto apparaat. Deze is nog steeds het meest gelezen artikel. Blijkbaar willen veel mensen toch besparen op de relatief dure koffiecups…

dolce gusto latte macchiato van de lidl

2. Afwasmiddel in de vaatwasser

Ook dit is een wat oudere post, uit november 2017. Toen deed ik normaal afwasmiddel in de vaatwasser. En ik kwam er heel snel achter dat dit dus geen goed idee was. Maar dat ik niet de enige ben met dit probleem, blijkt duidelijk aan het aantal bezoekers dat deze post nog steeds trekt.

3. Herbruikbare zakjes

Nu het verbod op wegwerpplastic snel dichterbij lijkt te komen, moeten we op zoek naar alternatieven. In deze post behandel ik de herbruikbare zakjes die de AH aanbied voor losse groenten, fruit en broodjes. Na een aantal maanden zie ik maar 1 nadeel van de zakjes: je moet wel onthouden ze mee te nemen naar de winkel….

4. Sinterklaas bloghop

Samen met meer dan 50 andere bloggers deed ik eind november mee aan een sinterklaasbloghop, waarbij heel veel leuke sinterklaas cadeautjes te winnen waren. Doordat er zoveel bloggers meededen, heel deze post heel veel bezoekers getrokken. En winacties zijn zowiezo populair.

5.  Pokemon kinderfeestje

Ook dit is weer een oudje van vorig jaar. Toen organiseerde ik voor het eerst een kinderfeestje. Ik pakte het meteen goed aan met een echt pokemon thema. Aangezien pokemon nog steeds mega populair is onder jongens, zijn er ook nog steeds moeders op zoek naar ideeën voor een feestje.

pokemon uitdeelzakjes

Nog meer terugkijken?  Lees dan deze TAG, of de post terugkijken: top nine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge