TAG: 2018 in 10 vragen

Nog 1 weekje, en dan is 2018 alweer voorbij. Heel cliche, maar ik vind dat het jaar echt heel snel voorbij is gegaan. Dus is het de hoogste tijd om even terug te blikken. En dat doe ik onder andere door een leuke TAG in te vullen. Deze 2018 in 10 vragen TAG”  is bedacht door Kim.

1.Wat was het leukste moment van dit jaar?

Nou, dat begint meteen moeilijk. Er zijn in een jaar zo veel leuke momenten! (ondertussen zit ik al minstens vijf minuten te piekeren wat nu het allerleukste moment was). Dan kies ik denk ik toch voor de pretparktour die we deze zomer deden i.p.v. echt op vakantie. In twee weken tijd hebben we 5 pretparken bezocht in drie landen, gingen de jongens voor het eerst in een achtbaan en hebben we genoten van de tijd samen.

2. Wie heeft jouw leven in 2018 het meest beïnvloed?

O, dit is best erg. Ik kan eigenlijk niemand bedenken. Er zijn bijvoorbeeld wel heel veel bloggers die me steeds een beetje nieuwe inspiratie of motivatie geven. Maar echt niet 1 persoon die ik specifiek kan noemen.

3. Als je één iemand mag bedanken dit jaar dan is dat…

Niet 1 iemand, maar mijn (schoon)familie. Iedereen die altijd voor ons klaar staat om problemen op te lossen. Hun auto uitlenen, onverwacht oppassen, klussen in en om het huis. Als er iets is, hoe ik maar te bellen en ze staan voor ons klaar. Ik hartje mijn familie!

4. Wat zou je graag over willen doen?

Ik wil niks overdoen. Mijn leven zoals het nu is, is het resultaat van alles wat ik gedaan heb. Het heeft ook geen nut om daar over na te denken, gewoon omdat het onmogelijk is om iets overnieuw te doen.

5. Welke droom komt volgend jaar hopelijk uit?

Ik hoop dat ik komend jaar met mijn gezin met het vliegtuig naar een ver (warm) land op vakantie kan gaan!

zomer

6. Waar ben je dankbaar voor?

Ik ben dankbaar voor de kleine dingen. ‘S ochtends in bed knuffelen met zn allen. Af en toe een avondje uit met mn lief. In de zomer BBQen in de tuin. Dankbaar voor de liefde van mijn gezin en familie.

7. Waar ben je het meest trots op?

Een mama-cliche:  ik ben trots op mijn kinderen. Dat ze het goed doen op school, dat ze veel vriendjes hebben, dat de oudste zijn zwemdiploma heeft. Dat ze iedere dag weer een beetje groter en wijzer worden. Dat ik elke dag weer iets nieuws aan ze ontdek.

8. Waar heb ik mijn tijd aan besteed afgelopen jaar?

Aan heel veel nutteloze dingen ;-). Ik besteed nog steeds veel te veel tijd aan tv kijken, netflixen en zomaar wat rond surfen op internet. Mede door mijn depressie begin dit jaar heb ik veel minder tijd besteed aan leuke dingen dan ik eigenlijk had gewild.

9. Met de kennis van nu, wat zou je dit jaar anders gedaan hebben?

Ik zou absoluut niet de auto gekocht hebben waar we nu in rijden. Hij was eigenlijk al iets boven ons budget qua aankoopprijs. Vanaf het begin af aan kwamen er steeds weer nieuwe mankementen bovendrijven. We hebben er inmiddels ook al weer heel veel kosten aan gehad. Het is dus een overduidelijke miskoop geweest 🙁

10. Welke doelen heb je voor komend jaar?

Ik heb eigenlijk al jaren hetzelfde rijtje doelen:

  • afvallen
  • groter groeien met mijn blog
  • het huishouden onder controle krijgen
  • een mooie reis maken

Misschien is 2019 het jaar dat het eindelijk gaat lukken?

 

Dit was mijn 2018 in 10 vragen TAG. Ik vond hem eerlijk gezegd nog best wel pittig om te doen. Terugkijken doe ik niet graag, omdat ik dan vooral nadenk over de dingen die niet goed gingen.

Ik geef het stokje hierbij door aan Marith en Joanna. Neem maar snel een kijkje, binnenkort kan je bij hen ook deze leuke TAG terugvinden!

 

 

 

Nog meer tags lezen die ik invulde? Kijk eens naar deze:

De Voorlees Tag

Ik ben zo’n moeder TAG,

Het eerste jaar van de Basisschool 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge