Kids and Cars 2022

Kids and Cars

Na twee jaar van afwezigheid is het weer zover. Aanstaande zaterdag, 9 april, is Kids and Cars weer terug. Dit is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven (om welke reden dan ook) als passagier meegenomen worden. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat we willen bereiken.

Tijdens deze rondrit worden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en de rit eindigde in Papendrecht. De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel.

Start in Alblasserdam

De toertocht start net als voorgaande jaren bij Landvast in Alblasserdam. Op de parkeerplaats verzamelen de auto’s zich vanaf 12.00uur, waar ze te bewonderen zijn voor het publiek. Rond 13.00 uur vertrekken de auto’s voor de rondrit door de regio. Met tussenstops in Molenwaard en Sliedrecht, eindigt de rit rond 16.00uur in Papendrecht.

Stichting Voor Sara – Stichting Voor Sara strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten en MDC1A in het bijzonder.

Voor Sara

De (financiële) meeropbrengst van de toertocht komt zoals altijd volledig ten goede aan een goed doel. Voor de editie van dit jaar is dat de Stichting Voor Sara, die strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten en MDC1A in het bijzonder. Voor Sara zou al eerder een donatie ontvangen van Kids and Cars. Maar omdat het evenement de afgelopen twee jaar niet door kon gaan, kon er ook nog niet eerder een financiele bijdrage overgemaakt worden. Daarom hopen we dit jaar natuurlijk op een extra hoge opbrengst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kids And Cars (@kidsandcars_nl)

Meer informatie

Wil je zelf ook bijdragen aan de stichting Voor Sara? Wil je misschien weten welke auto’s er meerijden? Of wil je de exacte route vinden zodat je kan gaan kijken? Kijk voor alle informatie op KidsandCars.nl .

 

Ook interessant: de leukste nachtlampjes voor in de kinderkamer

1 Comment

  1. Wat een mooi doel. Wat zullen de kinderen een onvergetelijke dag hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge